Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Moklobemid jest bardziej na fobie i to działanie czuje najbardziej...z rana biorę tabletkę i jest luz totalny jak bym był cały czas ziołem upalony ....czyli luz ...polepszenie kontaktów z innymi..i taki żywy entuzjazm, chęć do robienia czegoś i dzielenia się swoimi poglądami z innymi ... nie przejmowanie się i stresowanie zbędnymi pierdołami
choć w mocy trochę słabszy od sertraliny lecz nie można ich porównywać bo to całkiem inna faza
ciekawe to jest że jak się rozmawia z kimś to się całkiem zapomina że miało jakąś fobie i czuć jak by się tą pewność była od zawsze
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 642 / 14 / 0
No czasami wygląda tak jak wyżej ..a czasami tak jak dziś depresja nasilona i jedyną rzeczą którą się chce to spać
Jest dużo plusów ale chyba więcej minusów ,,ale i tak ogólnie lepiej niż poprzednie lekki
Już nie wspomnę o możliwościach intelektualnych żeby nie prowokować leni ,ale piracetam jest przy tym jak kofeina przy fecie
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
Skad ta nasilona depresja? Zresztą jak to w życiu nie każdy dizeń jest piękny i zajebisty. U mnie tylko pojawiała się jak piłem do tego na drugi dzień.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 642 / 14 / 0
Jako że moklo jest słabszym lekiem ..wręcz niektórzy do placebo porównują...to raczej nie zamieni życia w bajkę
Mimo że łapie czesto doły i nie są one spowodowane lekami to i tak lepiej na moklo ...nawet nie pamiętam kiedy się ostatnio stresowałem
  • 329 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Hulk »
To jak w końcu jest z tym moklo?? Działa silnie czy słabo? Jak porównasz siłe/skuteczność działania np do paro?
PS: swoją drogą ja tam nawet 20mg paroksetyny przez jakiś czas porównywałem do placebo...
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 14 / 0
To zależy co się po nim oczekuje ....
Klomipramina i Sertralina na mnie działała mocno ale mi nie pomogła
Moklebemid działa na mnie słabo ale mi pomaga ...działania anty depresyjnego nie zauważyłem zbytnio za to na fobie jest idealny i ciężkie stresy, akurat dzisiaj miałem taki gdzie wielu osobą trzęsły się nogi ze stresu ...i patrząc na mnie wychodzili z podziwu jak można być tak pewnym i wylajtowanym w takiej sytuacji
Ostatnio zmieniony 26 października 2009 przez qiuru18, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 642 / 14 / 0
I się porobiło

Co z tego że mam luz i nie zestresował bym się nawet przy występie przy wielotysięcznej publicznośći
Jak znowu mnie depresja dopadła i zajebisty zespół amotywacyjmy :wall:
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
A dorzucasz coś do tego? Poza tym chyba wiesz, że leczenie depresi nie moze opierać się tylko na jedzeniu tabletek...
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 159 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo the second »
[quote="qiuru18"]
I się porobiło

Co z tego że mam luz i nie zestresował bym się nawet przy występie przy wielotysięcznej publicznośći
Jak znowu mnie depresja dopadła i zajebisty zespół amotywacyjmy ]

stary ale powiedz nam szczeze co jeszcze do tego bierzesz ... ewentualnie jak zazywasz swoje lekarstwo :)
bo takie wachniecia nastroju jak u Ciebie ....... jesli nie cpasz to ja bym powiedzial o tym lekarzowi
/ raz jestes w 7 niebie a drugim razem deprecha a za chwile znowu piejesz z zachwytu i znowu dolek.. itd... nienaturalne jak dla mnie /

powiem Ci ze nie chce zapeszac ale zmiana buspirone na mirta jako dodatek do sertraliny wydaje sie byc strzalem w dziesiatke ... 150mg sertraline 15mg mirta i nawet depresja mnie przynajmniej narazie zdecydowanie opuscila ( skuteczny ten mix na depresje dla mnie tak samo jak fluoxetine) wiec jesli nic sie nie popsuje to mam czego szukalem
czyli LEKARSTWO LECZACE I DEPRESJE i FOBIE i LEKI ! przy czym nie czuje sie na tym mixie nacpany :D
Ostatnio zmieniony 27 października 2009 przez ooo the second, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
qiuru może jakiś stabilizator nastroju?
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.