Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ma ktoś tak?
fraktal pisze:około 350mg dxm + około 5mg kaptoprylu przed wejściem deksa - ryzyko duże ? Nie wiem czy ktoś tak miksował deksa z kaptoprylem.
mam lekkie nadciśnienie, co przeszkadza mi przy fazowaniu na DXM (zwiększone ciśnienie - przesrane, w ogóle nie mogę się cieszyć z fazy)
Nie łykam żadnych leków, ani nic z tych rzeczy, mam dostęp do β-blokerów (bisoprolol). Czy łyknięcie małej dawki β-blokera przed załadowaniem dexa pomoże, czy też dojdzie do jakichś nieprzyjemnych interakcji ?
Znalazłem podobny temat, ale nie znalazłem w nim odpowiedzi na moje pytanie.
co nie znaczy, że od razu musisz zakładać nowy, lol @hennessy
@fakt, głupota z mojej strony :D + nie dodałem że mam też Doxazosin, jeżeli pierwsza opcja z jakiegoś powodu by odpadała.
Z góry dzięki.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.