Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 354 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MadRider »
Gum moim zdaniem te zanieczyszczenia to mniejsze zło gorsza jest reakcja uczuleniowa przy IV a przy kompocie/morfinie jest napewno większa(bo dlaczego od czystej morfiny a nie heroiny którą brał zazwyczaj kojfnął ten komik Lenny Bruce czy Muchomor z hyperreala, czy wielu innych których od tych wszystkich specyfików znaleziono ze strzykawką w żyle przy nietoksycznej ilości opiatów, czyli nie była to depresja oddechowa, zresztą diabli wiedzą), dwa z biegiem tolerancji zmniejsza się działanie euforyczne opiatów, zwiększa depresja oddechowa(ale to lata), trzy najczęstrza przyczyna mieszanie opiatów z alkoholem lub benzo. Tyle co ja w teorii wyczytałem w heroin helper i wystarczyło mi że wiem że iv nie chcę brać!!
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2009 przez MadRider, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3190 / 373 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Ci co chcą grzać to grzeją, ci co chcą palić to palą. Każdy ma swoje argumenty za i przeciw i tyle.

Ja jestem skąpy poznaniak i grzeję bo nie lubię jak coś się marnuje ^_^
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 354 / 4 / 0
A jak się to sniffuję to jak działa? Gdzieś czytałem że podobno dłużej, słabiej ale też fajnie. I nic się nie marnuje :-)
Uwaga! Użytkownik MadRider jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3190 / 373 / 0
Brałn nie działa snifowany, tylko biała hera.
  • 354 / 4 / 0
A próbowałeś bo pisał to Arkashka koleś co 10 lat brał browna i polską heroinę, najpierw wciągał
  • 3190 / 373 / 0
Nie próbowałem, nie znam nikogo kto by wciągał brałna. Piszę że nie działa bo brałn się nie rozpuszcza w wodzie więc niby jak ma wniknąć do organizmu?? Żeby przeszedł przez śluzówkę nosa to się musi rozpuścić w wodzie najpierw więc jedyna możliwość to podgrzać z kwaskiem aż się rozpuści i potem snifować płyn (który jebie niemiłosiernie nawiasem mówiąc i bym się porzygał gdybym miał to wciągnąć do nosa). Nawet jak spłynie do żołądka to biodostępność helu tą drogą jest ponizej 10% z tego co pamiętam więc musiałbyś zajebać z pól grama żeby poczuć cokolwiek.
  • 354 / 4 / 0
arkashka pisze:
Nie wiem czy wiecie, ale browna można też brać na sniffa. Wchodzi bardzo łagodnie, ale długo i fajnie - takie przedłużone wejście. Dawnymi czasy znajomy bandzior mnie poczęstował z zapytaniem, czy sądzę, że to się przyjmie? :) Nie wiedziałem jak to zapodać, więc wybrałem najprostszy i w miarę bezpieczny sposób...
Nos oczyszcza, później chyba tylko płuca i do krwi czy jeszcze gdzieś idzie? Nie uważałem na biologii jointy winka :-D
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2009 przez MadRider, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
ale gdzie Ty to wyczytales, w jakiejs gazetce monarowej? 'polowa tego tego co tam pisza to klamstwa, a druga polowa jest gowno warta' wiec nie sugeruj sie za bardzo.

ja tam lubię jarać, strzelałem raz, paliłem wiele razy.
nie wiem z czego to wynika, ale jakoś nie mogę się do końca przekonać do browna iv.
  • 354 / 4 / 0
ale co to wyżej to cytat z foruma , koleś brał kompot 10 lat no ale to nie wyrocznia:-p A tak serio po co by mieli w tych Monarach gdzie głównie ćpuny pracują pisać kłamstwa, wiadomo że iv jakieś ryzyko jest zwłaszcza jak piłeś coś.
Heroin Helper jest takie cóś :-) po angielski
Generalnie w tym czasopiśmie Monar na Bajzlu jest mnóstwo porad dotyczących brania narkotyków głównie na drodze IV, piszą że lepiej jarać of course
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2009 przez MadRider, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
gorsza jest reakcja uczuleniowa przy IV a przy kompocie/morfinie jest napewno większa(bo dlaczego od czystej morfiny a nie heroiny którą brał zazwyczaj kojfnął ten komik Lenny Bruce czy Muchomor z hyperreala, czy wielu innych których od tych wszystkich specyfików znaleziono ze strzykawką w żyle przy nietoksycznej ilości opiatów,
Reakcja histaminowa nie jest aż tak duża żeby zabijać. Skąd wiesz jak zginął Muchomor? Tak w ogóle to nie masz pewności czy ktoś taki istniał bo znasz tylko tą ksywke z forum. Widziałeś raport z sekcji zwłok, że stwierdzasz, że znaleziono go z pompką i nie-śmiertelną dawką morfiny we krwi??? To co mówisz to tylko spekulacje. Ja brałem najwięcej 80mg morfiny na jeden strzał, i to szybki, bo lubię szybkie strzały. Zrobiłem się strasznie czerwony, ale nawet nie poczułem się słabo więc raczej daleko było od śmiertelnej reakcji histaminowej. Weź pod uwagę to, że najpierw pewnie straciłbym przytomność, a ja nawet nie poczułem się słabo więc musiałem być dosyć daleko od śmierci w wyniku tej reakcji. O tym komiku nie słyszałem i nawet nie chce mi się szukać, bo równie dobrze mógł morfine połączyć z benzosami i wtedy mimo, że ani dawka benzo, ani dawka morfiny może nie być śmiertelna to razem mogą zabić, szczególnie wzięte naraz w jednej pompce. Co do tych gazetek to w ogóle się dziwie, że Ty wyczytałeś tam, że heroina nie jest szkodliwa....myślałem, że taka prasa ma odstraszać od dragów. Oczywiście w kwestii szkodliwości heroiny już się wypowiedziałem więc nie będe się powtarzał. Ale napisze jeszcze jedno w widoczny sposób - NIE WIERZCIE W BZDURY, ŻE JAKIEKOLWIEK DRAGI NIE SZKODZĄ, I NIE WIERZCIE W BZDURY, ŻE JAKIEKOLWIEK TWARDE DRAGI SĄ "PRAKTYCZNIE" NIE SZKODLIWE!!!. To tylko kwestia jak bardzo są szkodliwe. Jedno bardziej inne mniej. Ale heroina na pewno nie należy do tych mniej szkodzących. Poza tym w praktyce nie możliwe jest przy zażywaniu heroiny ograniczenie szkodliwości do szkodliwości samej heroiny(patrz: wcześniejsze moje posty)...prawie niemożliwe, bo znam jedną osobe, której się to udało. Ale do tego trzeba mieć wiedzę, sprzęt, odczynniki i źródło w miare czystej morfiny. Albo zamiast tego źródła w miare czystej morfiny sporo kasy i dojścia do mnóstwa odczynników - wtedy będzie można to zrobić od słomy makowej co właśnie jest znacznie droższe i wymaga znacznie więcej odczynników.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2009 przez Gum@, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.