Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 22 / 15
Co chcą zrobić z dostępnością? Bo ja nie w temacie.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Z tego co słyszałem i czytałem, to do wakacji chcą ograniczyć dostępność pseudo-efki. Głównie na zasadzie "zwiększyć ceny i zmniejszyć opakowania", więc tak naprawdę to raczej większe dymanie portfela niż ograniczenie. No i nie wiem też ile w tym prawdy, a ile gadania dziennikarzy. Czas pokaże.
  • 1174 / 22 / 15
Dobrze, że acodinu nie ruszją ^^
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 270 / 0
Zapewne kwestia czasu
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 98 / / 0
Ostatnio głośno o aco w mediach.
Widziałem jakieś reportaże w uwadze jak jakieś 16 latki się tym zaćpały i tam opowiadają pierdoły.
Jw. Kwestia czasu i wydaje mi się, że szybko to nastąpi.
Tak to jest z kinderdragami.
Chciałem napisać, że pewnie przez gimbaze nam bake zdelegalizują, ale zapomniałem, że to nielegalne ; )
Uwolnijcie swój umysł na zawsze
Niech sam wybiera co ważne.
  • 1472 / 26 / 0
A jaki inny lek zastąpi Acodin na kaszel i jaka była by szkodliwość dla osób które rzeczywiście stosują Acodin zgodnie z ulutką, parogodzinne kolejki w przychodniach ,bo ktoś ma lekki kaszel i nie idize nic kupic bez recepty

o recepcie na Acodin mówi się od minimum 10 lat widziałem artykuły na stronie głownej z 2003/2004 o mozliwości dodania recepty do Acodinu i jak widać nic sie nie zmieniło
  • 175 / 1 / 0
http://www.cinn.gov.pl/portal?id=558236 Znowu k###y kombinują! jeszcze chcą k€%#a razem... idzie tylko czekać na Mesjasza, bo lud tego świata tak spiździały i zmanipulowany, że nie będzie mieć nic przeciwko (poza wąską garstką) ;(
BTC:1GA9NVZBYY1H7pduhoPw2s8HywQYEzncm2

http://www.ermail.pl/klik/VnJfYGUF
  • 2372 / 57 / 0
Pandaeb pisze:
Z tego co słyszałem i czytałem, to do wakacji chcą ograniczyć dostępność pseudo-efki. Głównie na zasadzie "zwiększyć ceny i zmniejszyć opakowania", więc tak naprawdę to raczej większe dymanie portfela niż ograniczenie. No i nie wiem też ile w tym prawdy, a ile gadania dziennikarzy. Czas pokaże.
Nie chodzi o nasze zdrowie, ale o naszą KASĘ. Lobby.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 4807 / 270 / 0
mordofil pisze:
http://www.cinn.gov.pl/portal?id=558236 Znowu k###y kombinują! jeszcze chcą k€%#a razem... idzie tylko czekać na Mesjasza, bo lud tego świata tak spiździały i zmanipulowany, że nie będzie mieć nic przeciwko (poza wąską garstką) ;(
Ale o co Tobie chodzi? Wiesz czym jest EMCDDA?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 56 / / 0
WawaEndrju pisze:
Dobrze, że acodinu nie ruszją ^^
Jak to nie? Dwukrotnie podrożał w ciągu ostatnich miesięcy. Kiedyś kosztował około 5-6 zł, dziś 10 ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.