Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Papaver pisze: W piątek będziemy brać, ale po szkolę xDD, mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
Na pogrzebie niby nie powinno się robić bram, ale i tak wpadnę :D
Pierwszą rzeczą, za którą się zawsze ze zniecierpliwieniem łapię, podejrzewając dila i ogólnie cały Świat o nieuczciwe intencje, jest serce* :D to po pierwsze,
Po drugie - następny dzień... zlot koniecznie przepalcie (mowa o marihuanie, nazwy slangowe: zielsko, jazz, etc.) i wtedy dojdziecie do wniosku, że ta biała szmata jest warta znajomości tylko dla smaku i działania zielska na zlocie... ohh, się rozmarzyłem...
Po trzecie: pytanie uważam za racjonalnie zadane i się, Zawodowcy-Porobieńcy, nie nabijajcie z wieku kolegów, pierwszy raz jest pierwszy raz, a jak zazdrościcie, to Wasz problem :D
*napierdala = ok
ktos Cie w chuja robi Papaver.
za 60zł miałem worek, który na 2 dni bawił 2 osoby.
w ogóle co ten zjebany wątek robi w neurogroove?
dajcie mi moda w tym dziale, a powiadam wam, porządek i ład zapanuje nad plugawościami i ludzką głupotą.
a tak serio - czy ng przegląda jakiś moderator?
@hitori Co najwyzej 3-ciego :-p
Spid poszedł w dół, nie wiem jak wy to robicie, że macie po 40 za gramulca.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.