Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 138 / 2 / 0
Nie chce mi się czytać całego tematu, Ale Ja jak miałem swoją fete to z grama robiłem 2 lub 2,5 sztuki a sztuka wystarczyła na 2 osoby, żeby latać noc i dzień. Ci co tu piszą że na gramie polatają tylko noc i kawalek dnia, albo nie dostają fety, albo nie dostają gramów, albo obydwie opcje :cheesy: Kolego, zajebcie pół grama na dwóch i powinniście być wystrzeleni jak strzały. I pamiętajcie, ze jak się wali po 3, 4 noce z rzędu to musk się jebie i beret się mechaci %-D PZDR
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 282 / 1 / 0
Papaver pisze:
W piątek będziemy brać, ale po szkolę xDD, mój kumpel z którym mam to brać, ma problemy z nad ciśnieniem, może mu coś się stać?
Koledzy, przepraszam, z jakiego miasta?
Na pogrzebie niby nie powinno się robić bram, ale i tak wpadnę :D
Pierwszą rzeczą, za którą się zawsze ze zniecierpliwieniem łapię, podejrzewając dila i ogólnie cały Świat o nieuczciwe intencje, jest serce* :D to po pierwsze,
Po drugie - następny dzień... zlot koniecznie przepalcie (mowa o marihuanie, nazwy slangowe: zielsko, jazz, etc.) i wtedy dojdziecie do wniosku, że ta biała szmata jest warta znajomości tylko dla smaku i działania zielska na zlocie... ohh, się rozmarzyłem...
Po trzecie: pytanie uważam za racjonalnie zadane i się, Zawodowcy-Porobieńcy, nie nabijajcie z wieku kolegów, pierwszy raz jest pierwszy raz, a jak zazdrościcie, to Wasz problem :D

*napierdala = ok
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
Gdzie bys nie mieszkal to worek nie bedzie kosztowal 50zl !! :|
ktos Cie w chuja robi Papaver.
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 138 / 2 / 0
Kurwa jak ma dobrwego gieta to może kosztować 50 zł! Poczytaj opinie reszty, wielu mówi ze gramem latają tyklko noc i dzień. Kurwa jak sie ma dobrego gieta to się lata 3 noce. A za takiego gieta 50 zł to wcale nie jest tak dużo. U mnie "sztuka" chodzi po 40zł a w gramie(ważonym) są dwie "sztuki". Taka sztuka wystarczy na dwóch żeby latać dzień, noc, dzień albo więcej. I nie gadaj mi Sterben że dostaje chujowo bo u mnie w mieście lepiej się nie dostaje. Albo ty się chuja znasz albo zajebiście dostajesz u siebie w mieście
jestem naprawdę dobry. Wszytko jest dla mnie łatwe, wad mam niewiele i marnuje się... Nie mogę wziąść się za siebie, bardzo to dla mnie trudne, nie szanuje moich naprawdę zajebistych genów :(
  • 247 / 26 / 0
U mnie wład kosztuje 40 zl za wazony gram, ale jakość nie jest zbyt oszałamiająca. Gram wystarcza na noc i dzien dla dwoch osob, czyli wychodzi po 0,5g na lebka. No i zawsze kurwa dosypuja chuj wie czego jak nie psychotropów to proszku kurwa do prania. I jak tu nie mieć paranoi?? Ja już od wakacji juz nie fukałem :-)
%-D
  • 138 / 2 / 0
U mnie za 40zł pół grama ale jakośc miodzio.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
bo ty bierzesz od ósmego pośrednika
.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
za 30zl trafiają się znośne worki (znośne jakościowo, takie sobie jeśli chodzi o ilość)
za 60zł miałem worek, który na 2 dni bawił 2 osoby.

w ogóle co ten zjebany wątek robi w neurogroove?

dajcie mi moda w tym dziale, a powiadam wam, porządek i ład zapanuje nad plugawościami i ludzką głupotą.

a tak serio - czy ng przegląda jakiś moderator?
  • 138 / 2 / 0
Właśnie z kumplami wzięliśmy "sztukę" czyli pół grama. Połowę tego zajebalismy na trzech i jestem wyjebany. Nie będę teraz spał całą noc.

@hitori Co najwyzej 3-ciego :-p
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
U mnie np spid stoi w granicach 25-30 za torbacza. Z jakością bywa raczej średnio, za to z wagą nie wiem, bo prawdę pisząc ciężko jest mi na oczopląs ocenić. W każdych razach torbą zrobią się 3-4 osoby i nie będą narzkały, aż im zacznie schodzić i będą zdychali hahaha.

Spid poszedł w dół, nie wiem jak wy to robicie, że macie po 40 za gramulca.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.