Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy chociarz troche się boisz gdy kupujesz cos nowego?
Wcale, teraz jest dobrze i to najważniejszę.
110
21%
Czsem się boję, ale ulegam.
195
37%
Wiem, że sprubuję tylko parę razy.
34
6%
Staram się bawić raczej bezpiecznymi i uznanymi rzeczami
185
35%

Liczba głosów: 524

ODPOWIEDZ
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Boje się przed każdą konsumcją mocniejszych psychodelików , ten lęk sprawia że ćpam ich mniej. Przynajmniej jakiś pozytyw z tego jest.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 109 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Black Lotus »
Gringo, ten Twój ziomek od poppersa miał niezłe szczęście - do tego bezprzypałowe, bo jego żona myślała, że się najebał. Pijany zawsze ma szczęście.. Swoją drogą - true packeros :-D :-D :-D

Słyszałem, ale z akcentem na 'słyszałem', o jakimś synku, który walił konia i miał w zwyczaju dochodząc się nawąchać. I któregośtam razu mu się trochę nie trafiło i wylał sobie do nosa. Rzekomo skończył na wózku inwalidzkim.
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Nie boje się gdy ciemno jest, opium za ręke prowadzi mnie.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Rashaverak »
ja się boję, kiedy mamy jeść nowe xtc. Nigdy nie wiadomo jaką mają moc, a lubimy sobie ich trochę pojeść.
Uwaga! Użytkownik Rashaverak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Black Lotus pisze:
Słyszałem, ale z akcentem na 'słyszałem', o jakimś synku, który walił konia i miał w zwyczaju dochodząc się nawąchać. I któregośtam razu mu się trochę nie trafiło i wylał sobie do nosa. Rzekomo skończył na wózku inwalidzkim.
Tak, nastolatek z Tajlandii. Całe dnie spędzał na onanizmie popędzanym popersem. Robił to z taką pasją, że siorbnął nieco nosem. Paraliż i wózek. Tak stało w gazecie. Cześć wielkiemu Tajowi, męczennikowi przyjemności!

Co do tematu, to lubię przed psychodelikiem poczuć lekki niepokój, nie strach, ale podszyte radością i ciekawością napięcie. Lubię, bo ten niepokój jest potwierdzeniem, że zbliża się coś dużego, coś nieznanego.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Enteri »
Ja się boje, że kiedyś fukne Ciągłe sobie wmawiam, że mnie to nie kreci w czym w sumie jest dużo racji ale nie ukrywam sam przed sobą, że w odpowiednim czasie i miejscu pewnie bym sobie przyjebał tą dziewicza kreskę. Na szczęście puki co tego na oczy nawet nie widziałem.
Boje się też DXM-u chociaż w sumie to tak na wyrost (nie brałem dużych dawek zawsze 450). Najlepsze jest to, że za 1-razem nie miałem żadnych zahamowań. Obecnie już mnie to nie kreci a ostatni badtrip (z nudów zarzuciłem) mnie w tym utwierdził.

Obecnie pale tylko zioło, a moim cpunskim marzeniem jest zapodać sobie chociaż raz grzybki LSD Df no ale nie mam dojścia ehh ;p
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
Tylko Ci któzy nie boją się i nie czują strachu przed wzięciem danej substancji, powinni ją brać
Pozostała reszta nie powiinna sie wogle tykać narkotyku gdyż strach uwidacznia to ze tak naprawde nie chcą tego gówna zażyc
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: coca-cola »
Jak ludzie którzy np skaczą ze spadochronu za pierwszym razem w ogule się nie bali...to, są prze kozoki ^_^ . Oczywiście takich nie ma..więc po co to robią? Widzisz tutaj też chodzi o tą adrenaline..przed wzięciem psychodelika strach pomieszany z podnieceniem i euforią...Tacy juz jesteśmy ;] (Nie wszyscy...nie Ci przyziemni i zdystansowani! Muszą być i tacy i tacy)
Jeszcze bardzo efektownie działa motto "raz się żyje.." , "Nie taki rzeczy ludzie robili.." ;] Nie wiem czy widzieliście reklame "RADIO ESKA" trzeba mieć co wspominać... byle by to nie zdominowało całego życia bo wtedy wspomnień już nie będzie..
  • 682 / 8 / 0
przeczytalem boicie sie bac ;o

ja sie nie boje cpac jak jestem w podlym nastroju ala mysli samobojcze, jak jest wszystko oki to siem bojem :blush:
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2008 przez NiezdrowyAntoś, łącznie zmieniany 1 raz.
Sun Was High (So Was I)
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
mj nie balem sie za pierwszyn razem i ogolnie wiedzialem ze to nie ostatni raz... ;p poczytalem forum przed paleniem wiedzialem ze nie mozna sie bać szczegolnie przy tym pierwszym razie..

dxm też nie za bardzo sie balem juz przed i w trakcie wiedzialem ze to pierwszy i ostatni raz...

tantum rosa xD troszke sie bałem ale wkręcalem sobie ze przeciez nic sie nie stanie :) tez wiedzialem ze to tylko na spróbwanie jeden raz:)

amfetamina troche sie balem pomimo ze przed samym sobą powiedzialem ze to jedyny raz...ale schiz typu serce mi wyskoczy xD to nie mialem. od pierwszego razu minęło ze 4 miechy i drugiego razu nie bylo

piguly jakos w ogole nie mialem zadnych obaw liczylo sie tu i teraz na parkiecie jebac konsekwencje ale drugiego razu mam nadzieje ze nie bedzie :)

wydaje mi sie ze sprobować mozna prawie wszystkiego ale nie mozna sprawić zeby dragi nie staly sie częścia życia:) dragów trzeba sie bać ale nie przed zażyciem tylko na dłuższą mete
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2008 przez seb123, łącznie zmieniany 1 raz.
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.