Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
kurwa to jest SYROP??? taki gesty??? AHHAHAHAHHAHAHA, szacun ;]
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
nie, to krople
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
ach, widze ze sie rozpisaliscie w tym watku ^^. Dawne czasy, bralem dla proby, a wczesniej upewnilem sie, ze nic mi sie nie stanie (poza przedawkowaniem kofeiny). Jak sie upewnilem? Ano tak, byly takie kropelki z identycznym skladem do podawania w razie zapasci iv. Haju po tym nie ma i nie bedzie, natomiast kofeinowy speed jest calkiem niezly. Cos jak sudafed (nie metkat). Bralem lacznie 3 razy. Mialem takie akcje, ze nie moglem wstac z lozka, ze zmeczenia - pyk i juz jestem na nogach :P. Teraz w zyciu bym tego nie powtorzyl. A inna sprawa, ze choroba afektywna-dwubiegunowa nie wybiera, wiec jestem czasem troszke nieobliczalny. Ale za to nie dla otoczenia.

P.S. Tak samo jak wpierdolilem 400 mg zolpidemu i pisalem na forum, bo spac nie poszedlem. W sumie to... zmarnowalem 40 tabletek fajnego leku ;/. Bylo minelo. Btw. nie mialem amnezji po tym (?), ale i toleracje mialem troche.
Traveling by telephone.
Hey ho, here we go
Ever so high.
  • 729 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
jon - 3 centy tego = 300mg kofeiny. IV. Jak było? :D Ja wczoraj w południe zjadłem 180mg kofeiny, zaczęła robić... po dwunastu godzinach. Położyłem się do łóżka o 23, a o 24 siedziałem już przytupując nogą, kląc na wszystko co powoduje, że robi mnie w taki sposób. Tak jakbym "nie wyrabiał" fizycznie, a w głowie te kofeinowe KURWKURWKURWKURW.
Nie wiem, może IV sklepałoby parę godzin wcześniej (:D), ale ja mam dość kofeiny do końca tego żywota.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 79 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Son Of Earth »
Spoko można to puknąć jeśli trzeba orzeźwić się szybko i na chwilę, np przy zbytnim zajebaniu benzosami. Pukałem po 2 i 3 centy, żadnego 'wejścia', tylko serce i oddech przyspiesza, telepią się trochę łapska. Mnie muliło na żołądku trochę. Żadna rewelacja ani przyjemność.
  • 1211 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
jak dla mnie to fajne tylko by rano dupę z łóżka ruszyć.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 574 / 10 / 0
Lek został wycofany?
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.