Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Włąsnie poszukiwałem informacji na temat owego DPT i zaintrygowało mnie to:
la dupa pisze:
Gringo: jak lubisz Aya, a nie lubisz efektow ubocznych, to moze sproboj DPT, najlepiej razem z foxy, albo czyms w tym stylu. Powinno byc bardzo podobnie, a do tego sam ustalasz dokladna dawke.
Możesz wyjaśnić? Nie bardzo kumam ocb :blush:

Proszę też o info jak, gdzie i ile najlepiej podać DPT hcl domięśniowo. Bądźmy szczerzy, pierwszy raz załaduję coś przez strzykawkę i chciałbym wiedzieć jaką wybrać, czym zdezynfekować itp informacje bardzo byłby mi potrzebne.

Może trochę pomogę:
-lepiej domięśniowo czy dożylnie
-jaka strzykawka itd
-w jakie miejsce najlepiej się wkłuć
-ile :D
-z solą fizjologiczną (???)

Z góry dziękówa :-)
לאכול חומצה!
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Miałam tej nocy przyjemność przetestowania 4-ho-met w dawce ok. 25 mg i... łau, substancja jest niesamowita. Nie mogę się nadziwić newbemu i innym, jak można zamknąć taki dziwny i różnorodny trip w przejrzystym i zrozumiałym trip raporcie.
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Rozwinę pytanie.
Jakie mogą być niebezpieczne dawki DPT i.m. a także w połączeniu z Rutą?
לאכול חומצה!
  • 2179 / 31 / 0
pilleater pisze:
Ja już nic nie rozumiem. Z moich doświadczeń wynika, że 25mg powiedzmy 4-aco-dmt / 4-ho-mipt to końska dawka. Dojapowo przyjęta substancja na język przy pustym żołądku robi rozpierdol wizualny, jak bym tak zajebał o kilka mg więcej to raczej ciało by się nieźle wkurwiło. A tu proszę - zawodnicy ładują / chcą załadować 100mg. Chyba trzeba samemu wyczuć w jakich dawkach dany erce jest niebezpieczny. Jeden powie "x" drugi powie "y">x mg, a tak naprawdę < "x" mg może dla osoby nr 3 być za mocne. Chuj wi
Też tego nie czaje. Chodzi o pewną wrażliwość? Tolerancje? Pamiętacie TRke z ok 20 mg HO-META? Generalnie było milusi, bez wizuali prawie ale z tym "rozumieniem wszechświata", przyjaznością, emocjonalnym odbiorem muzyki. A wczoraj ok 11.30 zarzuciłem ok 25-30 mg, na pusty żołądek, od razu nie połykając tylko międląc w japie. I to co sie działo okazało sie rozkręcającym ciężkim psychodelicznym przeżyciem. Można by to rozpatrywać w kategoriach bad tripa ale kiedy już delikatnie zeszło i mogłem opanowac siebie tak tego nie określam. Bardzo emocjonalne rozdracie, coś niesamowitego ale jednoćześnie przerażającego. Dobrze że peak trwał 2 h. Nie jestem wprawionym psychonautą ale byłem zszokowany niemożnością poradzenia sobie z tym co mnie ogarnęło. Będzie TRka z tego więc nie bede sie tu rozpisywał. Wizuale były miażdżące, fraktalowanie wszechobecne i wszechstronne. Także polecam ludziom którzy nigdy nie próbowali wpierw próbować takie dawki rzędu 15-20 mg.
Ale za to ludzie którzy eksperymentują z różnymi psychodelikami dośc często zapewne będa mogli przyjmowac nawet końskie dawki. Już nie mówiąc o dziwnych srogich mixach ;]
Hidden Mefedron User
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
To chyba kwestia osobistej wrażliwości na dane substancje, używam tryptamin dosyć często od ładnych kilku lat i dla mnie nadal dawka nawet 50mg przykładowo 4-ho-met czy 4-aco-dmt jest czystą abstrakcją na którą chyba nigdy bym się nie zdecydował, na samą myśl o 100mg budzi się we mnie ostre przerażenie :)
Optymalny intensywny trip na którejś z tych dwóch tryp. to dawka 35-40mg. Jeśli faktycznie standardowe dawki nie działają na was (liczę że to pogląd po kilku próbach przynajmniej, inaczej może spotkać kogoś interesująca niespodzianka) i potrzebujecie dawek rzędu 100mg chyba lepiej podać im np 1/3 tego lub połączyć z maoi.
  • 2179 / 31 / 0
pytanie jak często? Bo jeśli raz na tydzień to już jest nawet lekka tolerancja, a to oznacza że już dawka 30-40 mogłaby być tak odczuwalna jak 20-25 mg poczatkującego ;) Nie wiem mnie to zmiażdżyło i mój kumpel miał podobne odczucia, też załapał BT z rozpiździelem wizualnym.
Hidden Mefedron User
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Kiedyś jak miałem czas i możliwości, każda możliwość była dobra do zabawy.Teraz z psychodelikami bawię się 1-2 w miesiącu, po pierwsze działają jak piszesz efektywniej, bo nie rozwija się tolerancja, po drugie na tripowanie decyduje się tylko jak mam optymalne s&s co daje mi dużo mocniejsze i pozytywniejsze odczucia, zapewnia też naładowanie wrażeniami na dłuższy czas.
  • 211 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biegan »
Wczoraj ~15mg Mahometa plus 150 moklaru i na prawdę cudowna fala euforii! Piękne wizuale, życie w danym momencie dawało niesamowite szczęście. Działanie niezbyt długie 2-3h ale na prawdę intensywne. Podobnie jak w przypadku LSD działa falami. Pięknymi falami...
Pół roku powinno Ci było wystarczyć
  • 79 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: UzI »
Chłopaki małe pytanko. Kilkakrotnie bawiłem się 4-aco-dmt i 4-ho-met w ten sposób że rozpuszczałem 100mg w 100ml spirytusu i chowałem w lodówce. Kiedy miałem ochotę brałem strzykawkę z igłą i pobierałem 25ml (25mg) potem to siup do papy i trzymałem płyn pod językiem. Chodzi mi o to że te tryptaminy ze spirytusem miały tak paskudny smak iż prawie rzygałem.

Teraz będę tripował z kumplami którzy nigdy nie bawili się tymi zabawkami i boje się że mogą nie podołać wyczynowi jakim jest trzymanie tego w buzi. W związku z tym chciałbym abyście mi powiedzieli w jakiej wodzie mogę to wymieszać? Do iniekcji? Destylowana? Demineralizowana? Smak samych tryptaminek nie jest taki tragiczny ale nie mogę podać im samej tryptaminy bo nie mam wagi z taką dokładnością.

Jakieś pomysły?
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2009 przez UzI, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko co piszę na forum to fikcja i chÓj!
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Niech nie trzymają w papie tylko od razu gul-gul, byle na pusty żołądek. Nie klepnie tak szybko i mocno jak przy podaniu proszku na język ale i źle być nie powinno :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
Zablokowany
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."