la dupa pisze: Gringo: jak lubisz Aya, a nie lubisz efektow ubocznych, to moze sproboj DPT, najlepiej razem z foxy, albo czyms w tym stylu. Powinno byc bardzo podobnie, a do tego sam ustalasz dokladna dawke.
Proszę też o info jak, gdzie i ile najlepiej podać DPT hcl domięśniowo. Bądźmy szczerzy, pierwszy raz załaduję coś przez strzykawkę i chciałbym wiedzieć jaką wybrać, czym zdezynfekować itp informacje bardzo byłby mi potrzebne.
Może trochę pomogę:
-lepiej domięśniowo czy dożylnie
-jaka strzykawka itd
-w jakie miejsce najlepiej się wkłuć
-ile :D
-z solą fizjologiczną (???)
Z góry dziękówa :-)
Jakie mogą być niebezpieczne dawki DPT i.m. a także w połączeniu z Rutą?
pilleater pisze: Ja już nic nie rozumiem. Z moich doświadczeń wynika, że 25mg powiedzmy 4-aco-dmt / 4-ho-mipt to końska dawka. Dojapowo przyjęta substancja na język przy pustym żołądku robi rozpierdol wizualny, jak bym tak zajebał o kilka mg więcej to raczej ciało by się nieźle wkurwiło. A tu proszę - zawodnicy ładują / chcą załadować 100mg. Chyba trzeba samemu wyczuć w jakich dawkach dany erce jest niebezpieczny. Jeden powie "x" drugi powie "y">x mg, a tak naprawdę < "x" mg może dla osoby nr 3 być za mocne. Chuj wi
Ale za to ludzie którzy eksperymentują z różnymi psychodelikami dośc często zapewne będa mogli przyjmowac nawet końskie dawki. Już nie mówiąc o dziwnych srogich mixach ;]
Optymalny intensywny trip na którejś z tych dwóch tryp. to dawka 35-40mg. Jeśli faktycznie standardowe dawki nie działają na was (liczę że to pogląd po kilku próbach przynajmniej, inaczej może spotkać kogoś interesująca niespodzianka) i potrzebujecie dawek rzędu 100mg chyba lepiej podać im np 1/3 tego lub połączyć z maoi.
Teraz będę tripował z kumplami którzy nigdy nie bawili się tymi zabawkami i boje się że mogą nie podołać wyczynowi jakim jest trzymanie tego w buzi. W związku z tym chciałbym abyście mi powiedzieli w jakiej wodzie mogę to wymieszać? Do iniekcji? Destylowana? Demineralizowana? Smak samych tryptaminek nie jest taki tragiczny ale nie mogę podać im samej tryptaminy bo nie mam wagi z taką dokładnością.
Jakieś pomysły?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.