Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SubDBC »
jacok pisze:
gues1234 pisze:
banshee pisze:
W sumie ostatnio postanowiliśmy z chłopakiem zrobić przerwę od spida, zastanawiając sie czy wytrzymamy miesiąc no i w sumie wczoraj już sie nafukaliśmy, no ale po co sobie odmawiać.
Po jajco. Spid to gówno, marihuana leczy głowy chore.
kurwa, jak mnie wkurwiają idioci, którzy na każdy problem doradzają mj. Umarła ci babcia? Zapal blanta. Nie masz pieniędzy i dzieci głodują? Lufeczka lub dwie rozwiążą twoje problemy.

Kurwa, ganda ogłupia i rozleniwia, ale debil jeden z drugim spalą się, i będą udawać oświeconych.
Nie masz pieniędzy i dzieci głodują spoooko zajaraj se ale potem będzie chujówka jak Cie napadnie packman???
Turn on, turn in, drop out
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
astaroth pisze:
Uzależniona już tylko od nikotyny. Palę mało, ale te 2-3 papierosy dziennie muszą być.
Wbrew pozorom łatwo było odstawić śmieci typu dxm i kodeina, które brałam prawie codziennie (innych dragów nie biorę pod uwagę, bo brałam je średnio raz na 2 tygodnie). Z papierosami gorzej, bo lubię palić. Właściwie to nie jestem uzależniona od substancji, tylko od samej czynności %-D Chyba nieprędko rzucę, bo tak na prawdę tego nie chcę <_<
Hehe, mam dokladnie tak samo. Wlasciwie zaczalem palic papierosy wlasnie dlatego ze lubie czynnosc palenia, a jointow mi zawsze malo bylo %-D
Ide do sklepu po paczke cameli...
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 319 / 1 / 0
Jestem politoksykomanem uzależnionym od hyperreala. Hyperreal uzależnia chyba bardziej od dragów :-/ .
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 1 / 0
Kurwik pisze:
drewniany pisze:
jacok pisze:

kurwa, jak mnie wkurwiają idioci, którzy na każdy problem doradzają mj. Umarła ci babcia? Zapal blanta. Nie masz pieniędzy i dzieci głodują? Lufeczka lub dwie rozwiążą twoje problemy.

Kurwa, ganda ogłupia i rozleniwia, ale debil jeden z drugim spalą się, i będą udawać oświeconych.
w sumie jak by nie patrzeć po dobrym nabiciu problem znika na 5h ]

Istny idiota. Rozumiesz o czym mowa? Po heroinie problem znika jeszcze bardziej.
a ja myślałem, że jak zniknie to nie może jeszcze bardziej... Oo
w końcu zdrewniała mi głowa.
  • 7 / / 0
nie wiem..... i wcale nie chce sie dowiedzieć %-D
Uwaga! Użytkownik snikers1908 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vegas »
lubie stan po zjaraniu i moglbym tak dzien w dzien. chyba jestem uzalezniony. dopiero do mnie dotarlo.
  • 459 / 3 / 0
Dobrze, że w ogóle dotarło. Niektorzy wmawiaja sobie, że nie są uzaleznieni od zielska bo ono nie uzależnia[sic!].
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vegas »
uzależnia. bo jak wytłumaczyć to, że mając full spraw na głowie, po 1 dniowej przerwie załatwiam kolejne palenie ?
i ten bolący portfel... chociaż gdyby było tańsze, a człowiek miałby więcej wolnego czasu to takie uzależnienie nie jest jeszcze takie straszne. trzeba tylko trenować psyche
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: elmer »
uzależnienie psychiczne to nie uzależnienie, moim zdaniem "uzależnienie" to zbyt mocne słowo
Uwaga! Użytkownik elmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...