Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Wybudować pomnik wszystkim pomnikom
Uwaga! Użytkownik tyntyryntyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
strunaman pisze:
wyjśc na dworzec pkp i popatrzeć na wszechobecny syf. stanąć przy wejściu głównym i powiedzieć " co ja tutaj kurwa robie "
to chyba najbardziej extremalny, niewykonalny i megahardkorowy dżizas jakiego można było odjebac na kfasie
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
czy byles kiedys w kutnie na dworcu w nocy? jest tak brudno i brzydko ze pekaja ooczy
pooooooooooolska mieszkam w pooooooooolsce

lalala
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 325 / 1 / 0
virtual_high pisze:
strunaman pisze:
wyjśc na dworzec pkp i popatrzeć na wszechobecny syf. stanąć przy wejściu głównym i powiedzieć " co ja tutaj kurwa robie "
to chyba najbardziej extremalny, niewykonalny i megahardkorowy dżizas jakiego można było odjebac na kfasie
tak przedstawia się mój pierwszy lot na tej substancji
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 803 / 6 / 0
Centralny na kwasie. To byłoby coś. A może to tylko ja jestem tak zjebany... :-)
  • 99 / 1 / 0
yam'teoretyk: mail doszedł?

żeby nie było OT:

- zesrać się komuś na kapcie
Uwaga! Użytkownik uzytkownik zbanowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
[quote="yam'teoretyk"]
Centralny na kwasie. To byłoby coś. A może to tylko ja jestem tak zjebany... ]

Opuszczone zakłady ursus ;]
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Rozpierdolić się na łące. Muza chmury i zające! Kocyk, browar i koszyczek :o)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 58 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jesz »
wesole miasteczko
wbita na slumsy o 2 w nocy
namalowac cos
pozjezdzac na sankach
Uwaga! Użytkownik jesz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fation »
Ja myślałem nad obejrzeniem dobrego horroru ale w sumie trochę strach...
Trochę pozytywu w negatywnym świecie.
Czemu tego nie widzicie? Legalizacji nie chcecie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.