Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
USTAWA
z dnia 6 września 2001 r.
Prawo farmaceutyczne
(tekst jednolity)
art. 96
4. Farmaceuta i technik farmaceutyczny mogą odmówić wydania produktu leczniczego, jeżeli jego wydanie może zagrażać życiu lub zdrowiu pacjenta.
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
czekam tylko az wroce z wakacji i przy pierwszej wyplacie zamowie sobie do siebei (jakoz mieszkam w uk) 100 paczek accooo. bede chodzil na bani przez bite 3 miesiace : )
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
CosmoDo pisze: Ja nawet nie próbuje kupować wiekszych ilości bo wiem z doświadczenia , że długo by sie nie uchowąły i bym pewnie codziennie chodził zfazowany .
Zawsze można kupić Acodin w aptece, jest ich tyle że zawsze się kupi, jeszcze nie miałem sytuacji żebym nie kupił. Nawet w niedziele mimo że u mnie mało co otwartych jest.
Jeśli już miałbym robić zapasy to pojechał bym do pobliskiego większego miasta i tam kupił ile bym tylko chciał. Nigdy nie myślałem o tym żeby zamawiać z internetu ale faktycznie opłaca się zawsze trochę taniej wyjdzie i nie trzeba później biegać po mieście jak pod ręką zapas jest
Pozdro
Ja umrę
Ja umrę...
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.