Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
USTAWA
z dnia 6 września 2001 r.
Prawo farmaceutyczne
(tekst jednolity)
art. 96
4. Farmaceuta i technik farmaceutyczny mogą odmówić wydania produktu leczniczego, jeżeli jego wydanie może zagrażać życiu lub zdrowiu pacjenta.
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
czekam tylko az wroce z wakacji i przy pierwszej wyplacie zamowie sobie do siebei (jakoz mieszkam w uk) 100 paczek accooo. bede chodzil na bani przez bite 3 miesiace : )
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
CosmoDo pisze: Ja nawet nie próbuje kupować wiekszych ilości bo wiem z doświadczenia , że długo by sie nie uchowąły i bym pewnie codziennie chodził zfazowany .
Zawsze można kupić Acodin w aptece, jest ich tyle że zawsze się kupi, jeszcze nie miałem sytuacji żebym nie kupił. Nawet w niedziele mimo że u mnie mało co otwartych jest.
Jeśli już miałbym robić zapasy to pojechał bym do pobliskiego większego miasta i tam kupił ile bym tylko chciał. Nigdy nie myślałem o tym żeby zamawiać z internetu ale faktycznie opłaca się zawsze trochę taniej wyjdzie i nie trzeba później biegać po mieście jak pod ręką zapas jest
Pozdro
Ja umrę
Ja umrę...
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.