ODPOWIEDZ
  • 94 / / 0
64 dzień życia, 44 dzień 12/12, kwitnie 31 dni.
Cóż mogę powiedzieć. Dopiero zauważyłem że to są 2 różne rośliny! Dwa różne gatunki konopi. Zdarzyłem się zorientować na tyle że jedno, zapewne roślina nr 1 to tytułowa roślina, a roślina nr 2 to najprawdopodobniej pestka z indoor mix z cfr

Roślina 1:
Mocno żywiczna, topy mniejsze w porównaniu do siostry, ale ilość żywicy nadrabia. Ręce mam oblepione żywicą po pracy przy niej.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

Roślina 2:
Większe topy, mniej żywicy na liściach, włoski coraz bardziej robią się brązowe.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik OldSmuggler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wujson »
fajne kwiaty,moja roslinka tez jedzie 44 dzionek 12/12:) idą łeb w łeb
...Nie znane mi zaklecie na stres ale mam kwiaty co wyrownaja straty...
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
rosną jak na drożdżach, rezultat bedzie bez watpienia zadowalajacy :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 94 / / 0
70 dzień życia, 50 dzień 12/12, kwitnie 37 dni.
Puchną... Rosną... Stestowałem dziś... Jest DOBRZE :)

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

Pamiętacie fotki z serii Przyrost Topa?

18.02.2008:
[ external image ]

1.03.2008
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik OldSmuggler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
wypasssssssssssssss :) naprawe ci ładnie poszło :)
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Nie ma co, zapraszasz mnie na bucha po ścieciu krzaków :-D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 33 / / 0
Jezus pisze:
Nie ma co, zapraszasz mnie na bucha po ścieciu krzaków :-D
mnie też :)
odpierdalam kambeka!

ale tak reasumując całą moją wypowiedź: możesz mi possać.
  • 94 / / 0
78 dzień życia, 58 dzień 12/12

Wczoraj znów ściąłem topa i ususzyliśmy z grupką znajomych na szybko. Po ususzeniu wyszło tego ze 1,5g, którymi to zpizgało się masakratycznie 6 osób. Piękna sprawa. A to był jeden ze średnich topów :D
Dodatkowo przyciąłem większe liście, tylko te niepokryte żywicą. W obu roślinach po postoju puchnięcia ok 2 tygodni znow jak szalone zwiększają swoją masę. Ciekawe czy to z powodu liści czy co...
No i jak myślicie, kiedy? :)

Roślina 1.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

Roślina 2
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
masakra.. te topki z 1 i 2 foty juz bym scinał nie wytrzymal bym hehe :)
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / / 0
Dziś potwierdziłem moje przypuszczenia. Zaczęły się pojawiać bursztynowe trichomy.
Więc oficjalnie - światło off we wtorek, 11 marca, harvest w czwartek 13 marca.
Rośliny pozbyły się następnej dawki liści. Ostatniej już przed zbiorami.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.