Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Podobno najlepsze ekspresy sa firmy Seaco, nie mam zdania w tym temacie Kawe pijam okazjonalnie , dobra kawe pijam u kolezanki ktora pracuje we wloskie firmie , maja tam nie ekspres ale taki wielki kombajn , kawa jest pyszna.
Jaki gatunek kawy polecasz?
a wlasnie Ty podbno duzo testowales...a wiec testowales spice GOLD?
alkem pisze: Dlaczego dobry Bóg dał nam herbate ? Czy dlatego ze zawiera Teine? Wątek ten zamiescilem w dobrej wierze na forum wiara.pl ale nie spotkał sie z entuzjazmem ( zostal zamkniety w trzeciej odslonie) mam nadzieje ze tu spotka sie z wiekszym zrozumieniem. Moze lepsze miejsce to Knajpa ale tam czeka go niechybny smietnik.
No jak to, nie wiesz czemu ? Bog dal nam herbate, zebysmy mogli sobie ja zaparzyc i pic drobnymi lyczkami przed telewizorem ogladajac masakry, wojny i reszte tego gowna.
Jesli lubisz takie do niczego nie prowadzoce zagadki umyslowe, moze warto byloby sie zastanowic po co Bóg dał nam topolę. Albo po co bóg dał nam storczyki.
Nikt nam nic nie dal stary, zyjemy w zupie. Heil Eris!
Verv pisze: Mam lepsze pytanie - dlaczego bog odebral starym ludziom moc utrzymywania kalu w odbytach?
Żeby chociaż oni prawidłowo na Ciebie reagowali.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Verv pisze: Mam lepsze pytanie - dlaczego bog odebral starym ludziom moc utrzymywania kalu w odbytach?
I nie, nie kasujcie tego posta, to pytanie ma duzo wiekszy sens niz to, ktore jest zawarte w nazwie tematu.
x = x
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.