Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 128 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Kurwik pisze:
Wkurwia mnie tępy sposób myślenia gówniarzy, którzy każdy przypadek świadczący o szkodliwości jakiegoś narkotyku podsumowują "mit". Oj chciałoby się usprawiedliwiać, chciało. Przyjmijcie do wiadomości, że narkotyki mogą i na ogół robią kuku.
Nie kazdy przypadek.Chodzi i rozpowszechnia sie wiele absurdalnych(jak niektore slysze to mi sie noz w kieszeni otwiera)mitow o narkotykach chociazby to co rozglaszal bodek.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
metkatynon pisze:
Kurwik pisze:
Wkurwia mnie tępy sposób myślenia gówniarzy, którzy każdy przypadek świadczący o szkodliwości jakiegoś narkotyku podsumowują "mit". Oj chciałoby się usprawiedliwiać, chciało. Przyjmijcie do wiadomości, że narkotyki mogą i na ogół robią kuku.
Nie kazdy przypadek.Chodzi i rozpowszechnia sie wiele absurdalnych(jak niektore slysze to mi sie noz w kieszeni otwiera)mitow o narkotykach chociazby to co rozglaszal bodek.
Co ty gadasz on robi w szoł biznesie, nadal robi, narkotyki mu wykasowaly wszystko. On znał Magika z kalibra, Kandiego, Szafe, Paulosa - który sie zawiesil na 8 lat. Jak mozesz mówić że to mity. Bodek wie co mówi!
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 128 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: metkatynon »
Co ty gadasz on robi w szoł biznesie, nadal robi, narkotyki mu wykasowaly wszystko. On znał Magika z kalibra, Kandiego, Szafe, Paulosa - który sie zawiesil na 8 lat. Jak mozesz mówić że to mity. Bodek wie co mówi!
%-D
  • 178 / 8 / 0
czajnikof, czekam na mojego konia z rzedem.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
electric_terrorist pisze:
czajnikof, czekam na mojego konia z rzedem.
[ external image ]
I don't do drugs. I am drugs.
  • 178 / 8 / 0
mizerny jakis.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Bo go od ćpuna kupiłem. :-)
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2007 przez czajnikof, łącznie zmieniany 1 raz.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 78 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: maryo »
Nie wierz w ani jedno moje słowo, to tylko fikcja i pomówienia.
  • 4 / / 0
mozliwe ze te historie sa prawdziwe tymbardziej jezeli ludzie mieli dostep do czystego meta/
co do dostepnosci w polsce to jak najbardziej jest na slasku, w czechach jest tego od zajebania ale jakos pozostowia wiele do zyczenia
Uwaga! Użytkownik SPEEDy Gonzales nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
skakanka
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.