Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 985 / 92 / 0
.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2008 przez DeWitteEngel, łącznie zmieniany 1 raz.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 59 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: yuppy »
supravires pisze:

bombki sa mniej wydajne, w noc jest mocniej wiadomo..
Bombki są słabsze ale działanie jest dłuższe. Można też paździocha rozpuścić w niewielkiej ilości jakiegoś napoju i wypić.
To nie moje są słowa...
<><><>><<><><><><>
Mogłem być kałem albo kosmosem...
>>>>>>>>>>>>>>
mr. don igrkupe we własnej osobie !!!
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
yuppy pisze:
Można też paździocha rozpuścić w niewielkiej ilości jakiegoś napoju i wypić.
Jasne ?? <sarkazm>

:o)
Maisssterrr qrwy
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Mi się zdaje że jednak mija. Takie otępienie nie tylko od amfetaminy powstaje. Jeśli odstawisz, złapiesz jakiś sens w życiu będzie dobrze.
Mi się jakby wydaje że nie jestem już tym samym człowiekiem jak kiedyś, zanim zacząłem próbować, jakbym wyblakł od środka, zatarły się wspomnienia dośc mocno, wyblakły pasje, że cięzko mi się w coś angażować jak kiedyś, jestem bardziej olewczy, niepunktualny, cięzej mi osiągnąc z czegoś satysfakcje jak kiedyś :-( Czytałem że po 1 razowym nawet zażyciu amf praca mózgu zmienia się na około miesiaca, niby potem się normuje... Chciałbym żeby pewne dawne rzeczy we mnie odżyły bo mi ich brakuje... Jest na to jakaś skuteczna metoda? Pewnie doradzicie psychodeliki:-D

Jeszcze 1 rzecz: jak jz pisałem łykam duuużo glukozy do amf, a szczególnie jak schodzi. Zjazd jest przez to bardzo łagodny, jednak zauważyłem, że jak zjem za duzo , tak ponad 5 łyżek stołowych, to dostaje wypieków i czuje sie i wyglądam jakby spuchniety, oczy podkrązone... Czym to może byc spowodowane? Za dużym poziomem cukru? CZy raz nakiedyś robiac tak mozna cukrzycy dostać?
  • 622 / 26 / 0
browar444 pisze:
bo jest lepsze niż alkohol :-D

bombki ok tylko to mi pójdzie w układ trawienny, nery juz nie wspomne o tym że na bani sie wyszczać wogóle nie bede umiał

Żebyśmy sie rozumieli: to nie to że ja nie umiem już wciągać przez nos bo mnie boli czy się farba puszcza. Absolutnie nie! Mi chodzi o to że jak sie wciąga to to się wchłania przez błone śluzową a skoro ja ją mam uszkodzoną to nie wiem czy to wchłanialności nie pogarsza? Bo ja mam tak troche jakby sucho w nosie...
Rozpuść w wodzie do iniekcji, dobrze przefiltruj, naciągnij do insulinówki i pierdolil dożylnie.

P.S.
Wolałbym chlać denaturat niż ćpać ten syf. Białe jebie gównem.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
Kura pisze:
nie mija %-D
nie stety ;/
Mija. Mi po 1 roku minęło.

Mam mózg zdrów jak ryba! Elokwencja, pamięć, koncentracja - OK!
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
tylko że w nałóg nigdy nie wpadłem , biore rekreacyjnie
  • 1444 / 10 / 0
a co do tej glukozy tej glukozy to jeszcze mnie dzis trzsustka pobolewa :rolleyes: chyba za duzo tego biore :-/
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
nalog to nie tylko ciagi.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 1444 / 10 / 0
to znaczy?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...