Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1444 / 10 / 0
:scared:
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2007 przez moloch, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
no to chyab bombki, ale na chuj to jesc wogole.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
:cool:
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2007 przez moloch, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 22 / 1 / 0
bombki ok tylko to mi pójdzie w układ trawienny, nery juz nie wspomne
jeśli chodzi o szkodliwosc na nerki to niezaleznie od sposobu przyjęcia będzie chyba taka sama
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
IV? nie wiem czy to nie jest nawet wydajniejsze. chociaz jestem laikiem w temacie.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Może posmaruj dziąsła? Ktoś kiedyś pisał że to jest całkiem wydajne (ale mało smakowe %-D )
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 440 / 4 / 0
Smarowanie dziąseł władem, to najgłupszy pomysł jaki słyszałem w tej dziedzinie. Takie działanie strasznie wyniszcza zęby, kompletnie usuwa slinę, rozwala dziąsła.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Po kablach.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pszczola »
bąbka tylko i wyłącznie...co prawda staram sie nie patrzeć już nawet na to gówno i jak sobie o tym pomyśle to mi sie żygać chce...ale nie rozkminiam jak można wciągać ten syf przez nos!! koks ok...ale ścierwo robi na zjeździe takie okropne żółte śmierdzące smarki..łeee..bełt
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Co do nerek to szkodzi bo odwadnia. Jeżeli to połkniesz to dodatkowo na nerki oddziałują toksyny, którą jest sama amf jak i syfy, które w niej są.

Dziąsła- nie bo jedzie po zębach
I.V. -niszczy żyły i krew

Bombki byłyby najlepsze w sumie. ALe czy jest to konieczne, czy uszkodzona śluzówka faktycznie może zmniejszać wchłanialnośc amf?
bąbka tylko i wyłącznie...co prawda staram sie nie patrzeć już nawet na to gówno i jak sobie o tym pomyśle to mi sie żygać chce...ale nie rozkminiam jak można wciągać ten syf przez nos!! Koks ok...ale ścierwo robi na zjeździe takie okropne żółte śmierdzące smarki..łeee..bełt
wciąganie tego przez nos to jedna z najbardziej humanitarnych metod, napewno bardziej od podania doustnego co uszkadza układ pokarmowy
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...