Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
banshee pisze:
w sumie ja nic nie stosuje a i tak nic mi sie nigdy nie chce, serio,
do nałuki gówniaro a nie do ruchania ;p
  • 178 / 8 / 0
teflon pisze:
banshee pisze:
w sumie ja nic nie stosuje a i tak nic mi sie nigdy nie chce, serio,
do nałuki gówniaro a nie do ruchania ;p
lol ;] blad mistrz w tym kontekscie

ty browar444 sprawiasz wrazenie zagubionego chlopaka, niby chcesz na stale pozbyc sie popedu, ale boisz sie kastracji, oznacza to ze jednak nie chcesz. nie wiem co toba kieruje, ale jestes ostro poryty ;]
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Remal »
fluo skutecznie zmniejsza poped seksualny :]
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
8-(
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007 przez moloch, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 178 / 8 / 0
gdyby w zyciu istnieala jakakolwiek rzecz, ktora dzialalby idealnie tak jak chcemy, to natychmiast chcielbysmy inaczej, musisz sie pogodzic ze skutkami ubocznymi, swoja droga kazda metoda na zanik popedu polega na hamowaniu testosteronu (a juz na pewno dziala tak brom o ktorym tyle razy wspominales), wiec jesli chcesz zmienijszyc poped musisz powstrzymac swoj testosteron innej opcji nie ma.
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Wiesz co? A może jednak nam się zwierzysz z tego, co Cię tak bardzo trapi, że podejmujesz tak radykalne decyzje.
Nikt Cię tu nie zna, nikt nie pozna, a wiedz, że ćpuny są bardziej ciekawskie od reszty społeczeństwa. Poza tym bardziej tolerancyjne od reszty społeczeństwa...

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
kup sobię opaske "co zrobił by jezus?" jesli sam nie mozesz okiełznać mlodzienczego popedu.

[ external image ]

to zaden obciach, najlepsi koszykarze nosza wlasnie takie. i to po jednej na nadgarstek!

[ external image ]
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 178 / 8 / 0
paszcza tez ma taka, widzialem :P
  • 124 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
[quote="electric_terrorist"]
paszcza tez ma taka, widzialem ]

Kiedyś się chwalił, że nie nosi na ręku tylko niżej.
Fajnie, że widziałeś.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: otonick »
4 strony pierdolenia i brak konkretow. czempion kurwa guru duchowy. wonderful.

Kolesia rzucila laska/nie chciala z nim byc/whateva i tyle.

Co do bromu - z tego co wiem dodawany jest on do jedzenia w wojsku, nie wiem w jakich ilosciach i czy pod czysta postacia czy moze jako jakis zwiazek.

Co do Twojego pytania - sprobuj owocow Vitex agnus-castus, co prawda nie ma wspolczesnych badan potwierdzajacych skutecznosc obnizania libido poprzez ta rosline, niemniej byla uzywana od wiekow przez mnichow i innych ludzi, ktorym poped seksualny jedynie przeszkadzal. Byc moze wynika to z jej aktywnosci na opioidowy receptoru mu ale to juz czysta spekulacja.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.