Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / 1 / 0
Verv pisze:
Dres artysta wychowany w biciu i nienawisci wobec ludzi ktorzy sami sobie szkodza?
Zjeb napierdalajacy poltora roku straszliwie szkodzace zarowno na zdrowie fizyczne jak i psychike gowno zwane amfetamina, ktory smie nazywac brauniarzy smieciami cyz innym scierwem?
Pierdoli jakies glupoty o zwiechach po lsd ktore wszyscy maja i on tez by na pewno mial (moze jeszcze o skunie-chemiku nasaczonym heroina nam opoiwesz?)
Sory stary, ale wcale nie jesteś lepszy od niego. I tu nie chodzi o wyższość ścierwa nad gównem itp, tylko o Twoją postawę. Zamiast dać jakieś argumenty to Ty zacząłeś człowieka bluzgać. Jak tak w ogóle można. Zastanów się zanim coś napiszesz.Peace HWDP itp Nara (dziewczyna mnie rzuciła, więc z chęcią pozabijałbym was wszystkich) Słodkich snów :*
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
@up

Ale on od kilku stron dostaje argumenty..

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Winlost »
Wkurwił mnie ten chuj zbolały z tekstem o moim koledze!!

Kurwo pierdolona zjadł kwasa a na następny dzień człowieku już przestał poznawac ludzi potem trafił bodajrze do psychiatryka nie było go pół roku. Potem pojawiał się na osiedlu tylko z mamą i chodził z nią i pierdolił że nie długo już odlatuje z kosmitami i kurwa po 3 dniach klepsydra na klatkach że nie żyje.

Potem się okazało, że skoczył z fabryki. Nie ma go już z nami - kwas zrobił mu jakiś rozpierdol z bani więc nie pierdol mi jebana kurwo, że się nie zawiesił itd

Bo Bóg poświęcił jego życie, by nam pokazac, że nie wolno brac kwasa. Że może się to źle skończyc... Miał 22 lata, a to było rok temu w zimę. Byłem na jego pogrzebie z kolegami, więc nie pierdol mi szmato famy.
" Nie atakuj, ale zaatakowany zakatuj "
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Nie kwas mu psychike popsul tylko ja rozlozyl na kawaleczki. Przeroslo go to co i tak mial w glowie. Moze nie byl na to gotow, moze nigdy by nie byl. Nie wazne kto i dlaczego odchodzi, kazda smierc jest tragedia. Patrzac na to w taki sposob to kazdy psychodelik moze "zawiesic" jesli masz slaba psychike, utajona schizofrenie czy co tam tylko jeszcze. Ludzie po alkoholu poznaja zaklecia na zamiane czlowieka w koc albo ich zaczynaja atakowac anioly z rakietami, widzialem takie przypadki na wlasne oczy.
Co do fety, polecam watki z tego forum. Faktem jest ze feciarze dluzej i lepiej sprawiaja pozory "normalnosci". Maja dom, czasem prace, sa zadbani i wogole. Jednak szkodliwosc obydwu dragow jest conajmniej dyskusyjna.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
lol kwas się %-D %-D %-D zawiesił . Winlost jesteś nominowany na pierwszego głupka forum. A twojemu koledze nie dziwię się , że skoczył z fabryki. Na jego miejscu zrobiłbym to samo.
Winlost pisze:
Bym cie spotkał i najebał garści po ryju, to byś zobaczył jaki ty kurwa sprawny jesteś fizycznie, nawet byś nie uciekł na tych nóżkach z super swoimi mięśniami. A z tą twoją psychiką to napewno jest rewelacyjnie - jakbyś miał zdrową to byś nie brał brałna debilu
46 w łapce to ja miałem jak ty na gówno papa mówiłeś dziecko. Tyra się 11 lat na siłowni to się ma.
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2007 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
WildMonkey pisze:
lol kwas się %-D %-D %-D zawiesił . Winlost jesteś nominowany na pierwszego głupka forum. A twojemu koledze nie dziwię się , że skoczył z fabryki. Na jego miejscu zrobiłbym to samo.
Winlost pisze:
Bym cie spotkał i najebał garści po ryju, to byś zobaczył jaki ty kurwa sprawny jesteś fizycznie, nawet byś nie uciekł na tych nóżkach z super swoimi mięśniami. A z tą twoją psychiką to napewno jest rewelacyjnie - jakbyś miał zdrową to byś nie brał brałna debilu
46 w łapce to ja miałem jak ty na gówno papa mówiłeś dziecko. Tyra się 11 lat na siłowni to się ma.
Nie, on już ten konkurs wygrał ... pobiłeś nawet Piotra Zonko i Czempiona, gratuluje, naprawde nie myślałem, że to możliwe, a jednak ...
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Winlost »
Jakbys czytał to wiedziełbyś, że Ci co walą w żyłę ( nie każdy ) twierdzą, że są ciągle tacy sami... i psychicznie i fizycznie. Dlatego to napisałem
" Nie atakuj, ale zaatakowany zakatuj "
  • 442 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: titi »
Winlost, ty po prostu nie rozumiesz o co do ciebie mamy problem. Mi chodiz głównie o to, z jakim jebanym brakiem szacunku zwracasz się do osób, które też są ludźmi i to bynajmniej nie głupszymi od ciebie (często mądrzejszymi;d). Nie każdemu się życie tak układa, jak tobie. I to się właśnie zauważa u tych pieprzonych feciarzy, którzy myślą, jacy są fajni, bo mają laski i sobie tańczą. Tylko, że z reguły są w chuj puści w środku. Wolę sobie zmarnować życie, niż być kimś takim jak ty - odmoralnionym, pogardliwym skurwielem, któremu się wydaje, że wierzy w Boga.
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
I tak dziwię się, Winlost, że tak lajtowo Cię tu traktują jak na razie. Mnie już na przykład wkurwiłeś. Jak coś piszesz, to choćbyś miał 100% racji, pisz bez bluzgów i z szacunkiem. Nie dość że racji nie masz, to jeszcze pyskujesz do każdego jak leci.

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SixtyNine »
Winlost dałbyś sobie już spokój, widzisz , że takie mówienie "że ćpanie jest chujowe, i co ono z nami robi " nie odnosi na tym forum żadnych rezultatów. Każdy sra na to co masz tu do powiedzenia. Myślisz może że twoje bluzgi dadzą komus do myślenia? Każdy tutaj świadomie wybiera takie życie i jeśli miałby je zmienić to na pewno nie pod wpływem słów jakiegoś wulagrnego feciarza pewnie jeszcze dresa na dodatek.
O: Poproszę 3 Antidole 15
Aptekarka: Nie ma, ten Antidol wcale nie jest taki dobry, żeby go tak codziennie brać.
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.