Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
jedzcie magnez to nie bedzie skuczy ja nawet po dlugich ciagach nie mam skurczy bo sie suplementuje w miare mozliwosci...
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
  • 2783 / 48 / 0
Jeśli o mnie chodzi, to żarcie magnezu w dawkach do nawet 500mg/dzień od trzech miesięcy nie pomaga i jak podczas fazy mają się pojawić te skurcze/drgania/drżenia mięśni, to i tak się pojawią. Nic nie mogę na to poradzić, pewnie musiałbym zrobić sobie z pół roku przerwy, ale to raczej niewykonalne. ;-)
  • 142 / / 0
ale to co ci tak wyplukuje bardzo ? bo mi to chyba najszybciej wyplukuje fuka mineraly z organizmu...
  • 2783 / 48 / 0
Nie mam pojęcia. Żrę magnez i non stop wpierdalam jakiś kompleks witamin, a z tymi "skurczami" mięśni może nie tyle męczę się, co bardziej mam styczność od dobrego roku - oczywiście tylko podczas brania DXM, na trzeźwo nie. Inmda na początku wątku pisał, że ma to jakiś związek z kanałami wapniowymi i prawdopodobnie receptorami sigma (tu się zgodzę, ale nie wiem o co chodzi dokładnie z DXM i kanałami wapniowymi, szkoda, że inmda już tu nie pisze...).
  • 142 / / 0
no nic ja mam szczescie ze od dexa kurczy nie dostaje bo bym chyba byl jedna zwiniea kupa miesni:D
  • 871 / 119 / 22
Z debilami (sorry) nie ce mi się gadać. "Magnez jedzcie" "fuka wypłukuje minerały". Oj... Żałosne.
Dobrze, że są ludzie typu Hennessy, w miarę kumaci, bo Maleczny mnie rozśmiesza (sorry Maleczny). Panie Maleczny - lekarzu nasz ty! Zeżryj sobie 6 tablet z magnezem (jakich, to nie wiem. Ty wiesz lepiej.) i się uzdrów. A raczej sraki dostaniesz... Lubię, jak ktoś takie głupoty pier..li. Miło się pośmiać.
Maleczny pisze:
no nic ja mam szczescie ze od dexa kurczy nie dostaje bo bym chyba byl jedna zwiniea kupa miesni:D
Szczęśliwyś Maleczny. Ba początku tak jest, że nic nie jest.. Po żarciu dxm rękę w śniegu trzymałem przez godzinę. Ale dex robi KATASTROFĘ z mięśniami. I magnez nie ma nic do tego... Odżywiam się prawilnie, nawet ASPARGIN łykam. A i tak mięsień poszedł się jeb.ć.
Maleczny - mój nieidolu - dxm NAPRAWDĘ potrafi poharatać...
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2011 przez hennessy, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalono dwa posty
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / / 0
jestem juz na drxir i nie kumam postow powyzej ale " Ale dex robi KATASTROFĘ z mięśniam" to mnie nie pociesza bo mam dosc dorze zbudowane cialo i nie che tego zmieniac a na dexie lece i napewno bede lecial bo nie dosc ze jest zajebisty to jeszcze tolerancje obniza na inne gowna.
  • 871 / 119 / 22
Tylko co najlepsze wyssij z dexa, bo mi klapa opadła. Nie wie ile masz lat, bo ja 42 (powares). I dex w początkach też był dla mnie inspirą. Ale jak zaczął jebać, to podziękowałem.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2783 / 48 / 0
@global108
Ale jak zaczął jebać, to podziękowałem.
A czytałeś temat o grejpfrucie? Ja też sądziłem, że cała magia poszła w pizdu... do czasu aż nie poznałem cudownych właściwości ekstraktu w postaci Citroseptu. :diabolic:
  • 137 / 1 / 0
Ktoś na początku wypowiadał się o "robieniu przerwy", to powinny ustać różnego rodzaju skurcze i drgawki. Z pierwszym nie miałam do czynienia, aczkolwiek drugie nie jest mi obce - pojawia się praktycznie przy każdej fazie. I tutaj właśnie nawiązując do owej przerwy i że "dzieje się tak, bo za dużo ćpasz", to powątpiewam. Sama zaobserwowałam to już od pierwszego razu, a wcześniej byłam czysta. Ale nie przeszkadza mi to, czasami nawet sympatycznie jest się tak dygotać.
jestem debilem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe