Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
Mi się zdaje, że jak jeszcze acodin był w starych opakowaniach przynajmniej dla mnie był bardziej gorzki niż dzisiaj.
Może się przyzwyczaiłem a może coś mi wyżarło kubki
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
A ja dzisiaj zalykalem 345mg i mialem pierwszy raz odruch wymiotny podczas fazy, na szczescie nic nie wymiotowalem, a odruch wymiotny byl raczej spowodowany tym ze biore antybiotyk ktory ma mnostwo skutkow ubocznych, w tym wymioty;p no i sie zsumowalo;p

Ja po prostu biore do ust 5 tabsow, ale nie na jezyk, tylko zaraz za zeby (tam nie czuc gorzkiego smaku), lyk wody ze szklanki i od razu jezykiem wyrzut tabsow w strone gardla, polkniecie i koniec filozofii;]
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Najpierw nie ma wstretu, potem sie pojawia hardkorowy, ale lepiej nie kombinowac, po pewnym czasie znika na zawsze.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 43 / 2 / 0
Ja na samą myśl o acodinie mam odruch wymiotny. Na początku potrafiłem zjeść 20-30 tabsów bez przepitki, a teraz jak pomyśle tylko o DXM to mi się chce żygać. Mam nadzieje, że kiedyś wkońcu mi to przejdzie bo uwielbiam fazę po DXM.
... i chuj
  • 459 / 3 / 0
może być kłopot żeby przeszło... ale zauważyłem że jak się zrobi dłuższą przerwę, to troszkę pomaga.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
Z tą przerwą to się z tobą nie mogę zgodzić, nie biorę już od miesiąca i jak tylko pomyślę o DXM to chce mi się rzygać :-/ Ale miesiąc przerwy wystarczy, juz jutro sprawdze czy się porzygam czy też nie ^_^
... i chuj
  • 459 / 3 / 0
ja też tak mam, ALE po dłuższym czasie przerwy owszem może Cię odrzucać, i (tutaj następne ALE) jest mniejsze ryzyko że zwymiotujesz. Sprawdzone.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Jak jem 450 to po 10 popijam wodą. jak 900-900+ to po 20-30 naraz oczywiście też popijane
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Ehh wg mnie to malo robi jak sie zarzuca. Jak bralem 600mg to bralem 10 tabsow co 5 min i lekko zemdlilo, a jak weszlo to doslownie nie mozna opisac tego uczucia, mialem rozjeb w bani i nagle w ciagu kilku sekund taki wplyw fazy jak "na masle". Przestalo mdlic i od razu mysl "o kurwa, bedzie zajebiscie". Innym razem 450mg i w ogole nawet zapomnialem ze moze po deksie mdlic, ogladalem sobie film, potem po filmie zamknalem oczy i tripowalem;] A teraz po 300mg po godzinie zaczalem lazic jak dziki tak mnie mdlilo, w koncu przeszlo, cieszylem sie jak glupi i nagle jebs i bełt do zlewu. 1 tabletka aviomarinu wcale nie pomaga. Jestem nastawiony ze nie bedzie mdlic, bo przeciez oslawiony aviomarin lykam, a tu nagle mdlosci ze nie mozna wytrzymac. Raz zachcialo mi sie beltac jak tylko spojrzalem na tabletki (a mialem zamiar lyknac tylko 150mg:]) i mialem odruch wymiotny w kiblu, ale na szczescie nie zwymiotowalem...w ogole mdlosci i deks to bardziej tajemniczy temat niz sam trip;pp
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
w ogole mdlosci i deks to bardziej tajemniczy temat niz sam trip;pp
Zgadzam się :P
Mnie po 3 miesięcznej przerwie nadal nie smakowało.
Najbardziej się zraziłam bo zrobieniu kolczyka w języku jak miałam jeszcze napuchnięty język, wrzuciłam 15 do buzi i nie mogłam połknąć...rozpuściło się i było straszne! Od tamtego czasu mam uraz...
Nie wymiotowałam nigdy, ale zaraz po zarzyciu mialam wrażenie wielkiej dziury w brzuchu i mnie skręcało strasznie ;/ i jak już to czułam to wiedziałam, że nie będzie fajnie ;/
Uwaga! Użytkownik Katemina nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.