Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Może się przyzwyczaiłem a może coś mi wyżarło kubki
Ja po prostu biore do ust 5 tabsow, ale nie na jezyk, tylko zaraz za zeby (tam nie czuc gorzkiego smaku), lyk wody ze szklanki i od razu jezykiem wyrzut tabsow w strone gardla, polkniecie i koniec filozofii;]
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
w ogole mdlosci i deks to bardziej tajemniczy temat niz sam trip;pp
Mnie po 3 miesięcznej przerwie nadal nie smakowało.
Najbardziej się zraziłam bo zrobieniu kolczyka w języku jak miałam jeszcze napuchnięty język, wrzuciłam 15 do buzi i nie mogłam połknąć...rozpuściło się i było straszne! Od tamtego czasu mam uraz...
Nie wymiotowałam nigdy, ale zaraz po zarzyciu mialam wrażenie wielkiej dziury w brzuchu i mnie skręcało strasznie ;/ i jak już to czułam to wiedziałam, że nie będzie fajnie ;/
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.