Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
co wy se jaja robicie?! [ external image ]
doppelganger pisze:Przeleciałem temat i powiem szczerze, że nadal nie wiem, ile najlepiej na pierwszy raz. Kokaine brałem, nawet sporo kiedyś, ale tylko w nos. Obecnie raczej herak. Pytam więc, ile? Tak według tych kratek w zeszycie, to chyba najbardziej uniwersalne.
Jasną sprawą jest, że bez kwasków, śmasków. Woda + Koko, mieszamy, wciągamy przez filterek i tyle.
samom kokakole (bez H) to tak: torebka za 2dychy, wychodzi 4-6 kresek donosowych.
mozesz smialo walnac kreske na raz, ale zaraz bedzie malo, wiec dowalisz.
tak wiec 2 kreski spoko (czyli 1/3 - 1/2 torby za $20), ale za godzine trzeba dopykac anyway.
zwieksz ilosc 3krotnie na szczala, powoli wpuszczaj, to bedziesz tylko co godzine, moze co 2 pykal...
Nozer pisze:a wieksza ilosc to nie wieksze ryzyko brane na serce? ja mam straszna jazde na tym punkcie, mam arytmie i przy szybszym biciu serca zaczyna mi juz w glowie sie ukladac ze to cos zlego a przy okazji czesto mnie kluje wtedy jeszcze.
porucznik pisze: no tak, kokakola nie jest za dobra na serce. a moze bys przestal grzac? :-D
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.