Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
co wy se jaja robicie?! [ external image ]
doppelganger pisze:Przeleciałem temat i powiem szczerze, że nadal nie wiem, ile najlepiej na pierwszy raz. Kokaine brałem, nawet sporo kiedyś, ale tylko w nos. Obecnie raczej herak. Pytam więc, ile? Tak według tych kratek w zeszycie, to chyba najbardziej uniwersalne.
Jasną sprawą jest, że bez kwasków, śmasków. Woda + Koko, mieszamy, wciągamy przez filterek i tyle.
samom kokakole (bez H) to tak: torebka za 2dychy, wychodzi 4-6 kresek donosowych.
mozesz smialo walnac kreske na raz, ale zaraz bedzie malo, wiec dowalisz.
tak wiec 2 kreski spoko (czyli 1/3 - 1/2 torby za $20), ale za godzine trzeba dopykac anyway.
zwieksz ilosc 3krotnie na szczala, powoli wpuszczaj, to bedziesz tylko co godzine, moze co 2 pykal...
Nozer pisze:a wieksza ilosc to nie wieksze ryzyko brane na serce? ja mam straszna jazde na tym punkcie, mam arytmie i przy szybszym biciu serca zaczyna mi juz w glowie sie ukladac ze to cos zlego a przy okazji czesto mnie kluje wtedy jeszcze.
porucznik pisze: no tak, kokakola nie jest za dobra na serce. a moze bys przestal grzac? :-D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.