Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tableta »
wiec co mi grozi jak znajda przy mnie powiedzmy gram maryhy albo dropsa albo gieta bialego? co mi grozi w przypadku gdy jestem niepelnoletni i pelnoletni co wtedy najlepiej mowic itd nie pytam co mi grozi z jakiegos artykulu tylko zazwyczaj co dopierdalaja ludziom za takie cos?
Uwaga! Użytkownik tableta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Kurwik pisze:
Pewnie dostanie 2 w zawiasach na 3.
#
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aga3010 »
wiec co mi grozi jak znajda przy mnie powiedzmy gram maryhy albo dropsa albo gieta bialego? co mi grozi w przypadku gdy jestem niepelnoletni i pelnoletni co wtedy najlepiej mowic itd nie pytam co mi grozi z jakiegos artykulu tylko zazwyczaj co dopierdalaja ludziom za takie cos?
za grama czy jednego dropsa gówno ci zrobią!!!! zależy tylko co powiesz na temat skąd to wzioles...... bo czasami przez takie cos ktos moze pojsc siedziec.....najlepiej sciemnic ze dostales od jakiegos typa ze nie pamietasz jak wygladal i takie tam sciemniac sciemniac i jeszcze raz sciemniac .......takie jest moje zdanie
pozdro
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
bezedura.
Ludzie mają wyroki z lufke/worek (śladowe ilości) a co dopiero za gieta.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 40 / / 0
ok zgadam sie za samo posiadanie grozi do 5 lat ale nie oszukujmy sie jak znajda u kogoś gieta to nie wsadza go tylko dostanie mały wyrok w zawiasach ......
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
dobson pisze:
bezedura.
nie no wyroki mają, ale nie na twardo
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 40 / / 0
witam wszystkich:)!!! wszystko naszczescie skonczylo sie dobrze.... 2 w zawieszeniu na 5 lat :-D i tam jakies kary pieniezne!!!! tego samego dnia czyli wczoraj moj chlopak opuscil areszt :heart: ;] zycze wszystkim aby wasze sprawy zakonczyly sie podobnie ;] pozdro dla wszystkich
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
aga3010 pisze:
witam wszystkich:)!!! wszystko naszczescie skonczylo sie dobrze.... 2 w zawieszeniu na 5 lat :-D i tam jakies kary pieniezne!!!! tego samego dnia czyli wczoraj moj chlopak opuscil areszt :heart: ;] zycze wszystkim aby wasze sprawy zakonczyly sie podobnie ;] pozdro dla wszystkich
wyobrażam sobie co się działo ;]
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 40 / / 0
WildMonkey
wyobrażam sobie co się działo ;]
No działo się działo.....wreście jest tak jak powinno być :heart: :blush: aha powiedzcie mi jeszcze kiedy przyjdzie mojemu chłopakowi pismo dotyczące wyroku???? i jeszcze jest sprawa tel. który mu zabrali jak ma sie upomniec o niego??? czy oni poczta go prześlą czy osobiscie trzeba go odebrac????dodam ze tel był w sądzie jako dowód.....
pozdrawiam wszystkich ;-)
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arahael »
... to na mikolaja mu kup nowy telefon
Uwaga! Użytkownik arahael nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.