wiec co mi grozi jak znajda przy mnie powiedzmy gram maryhy albo dropsa albo gieta bialego? co mi grozi w przypadku gdy jestem niepelnoletni i pelnoletni co wtedy najlepiej mowic itd nie pytam co mi grozi z jakiegos artykulu tylko zazwyczaj co dopierdalaja ludziom za takie cos?
pozdro
Ludzie mają wyroki z lufke/worek (śladowe ilości) a co dopiero za gieta.
Jean Cocteau
dobson pisze: bezedura.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
aga3010 pisze: witam wszystkich:)!!! wszystko naszczescie skonczylo sie dobrze.... 2 w zawieszeniu na 5 lat :-D i tam jakies kary pieniezne!!!! tego samego dnia czyli wczoraj moj chlopak opuscil areszt;] zycze wszystkim aby wasze sprawy zakonczyly sie podobnie ;] pozdro dla wszystkich
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey
wyobrażam sobie co się działo ;]
pozdrawiam wszystkich ;-)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.