Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
wg mnie samotność jest jak robienie kupy- niby przyjemne, ale nikt nie lubi ciągle siedzieć na kiblu
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2007 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 381 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
lechu91 pisze:
wg mnie samotność jest jak robienie kupy- niby przyjemne, ale nikt nie lubi ciągle siedzieć na kiblu
Bardzo trafne powiedzenie... Garbata nie przejmuj się ja tez czuję się zajebiście samotna. Niby w chuj ludzi dookoła ale naprawdę nie ma z kim pogadac, nie ma komu się zwierzyć... I pomyśleć, że to wszytsko przez jednego człowieka, kilka najgorszych godzin w moim życiu... :-(
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
a było w brzuszku ciepło, było jedzenie.... cholerny poród ;(
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 2 / 0
bo można zaśmierdnąć... fu...
Uwaga! Użytkownik Garbata_Anielica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 241 / 4 / 0
Wstań, powiedz nie jestem ŚAM ;]
kodeina
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sterylny »
Drops się znudził

Byłeś wyjątkowo nudnym rozmówcą więc drops stwierdził że nie ma o czym z tobą gadać i poszedł sobie! I masz babo kwasek... :)
Wracaj, Kurwo!

Jestem taki Samotny.
Uwaga! Użytkownik Sterylny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
W sumie to ortografia nigdy nie była moją mocna stroną :) Raz robię błędy w tym smym słowie raz nie, zależy jak mam aktualnie w bani utwierdzoen przekonanie o "prawdziwości ortograficznej" danego słowa... Z(r)ycie %-D

Popieram to co powiedzai łlechu91 :-)
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: czasmija »
samotność bla bla bla kurwa, dajcie mi definicje samotności, odosobnienia i odizolowania. Najlepiej żeby było wogóle pięknie w chuj, zajebiści przyjaciele którzy ci pomogą, wesprą, a jak będziesz chciał pobyć sam to zrozumieją. Gdzieś w piosence jest coś w stylu: "mam przyjaciół i jestem zajebisty a ty jak niemasz to jesteś chujowy". Chuj z pustymi wypełniaczami czasu. Przyjaźń to dla mnie tak samo rozmyty i utopijny temat jak miłość. Jak w misiu:

[Paluch rozmawia z jakimś menelem]
Paluch: Tak sobie czasem myślę, czy miłość to w ogóle w życiu jest możliwa. Czy to w ogóle jest takie coś.
Kolega z baru: Miłość?
Paluch: No miłość... Czy to w ogóle jest możliwe...
Kolega z baru: Noo... w telewizji to często pokazują miłość, jak jacyś tam się kochają albo mówią.
Paluch: No. Ja też tak myślę, w życiu to jest nie możliwe.

Z przyjaźnią jak dla mnie jest tak samo, widziałem ją w telewizji. Temat samotność więc ktoś może mieć miliard znajomych którzy tylko mu wypełniają nude, no chuj z tym, można i tak, ja też tak troche mam. To tak jak z seksem, seks jest dobry, seks z kobietą którą się kocha jest w chuj razy zajebistszy. Można sie z kimś kolegować i spoko, ale można sie przyjaźnić i to by było zajebiste. Oczywiście snuje czysto teoretycznie i hipotetycznie.

Ale żem sie kurna rozpisał, rozmiękczyłem się i spizdowaciałem :heart:
Uwaga! Użytkownik czasmija nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
tak wiem cyzm jest samotnosc, co to jest kiedy nie ma sie z kim przycpac.wiem kurwa wiem
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Co do Dropsa...
Ja: Spierdalaj.
Drops: A chuj go wie...
Drops: Gdzie żeś polazł.
Ja: Do dupy.
Drops: Sam żeś cwel.
Dobry wariat z niego :D
don skuninhos pisze:
DzIeKi gUsC ... zOsTaNiEsZ mOja dZiwKą ?
Co NaJwYsHeI DzEnTeLmEnElEm Do TofAsHyStFfA ;*************** BoOzIacHkiII
Excellence.
ODPOWIEDZ
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.