Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
jest metoda podana już wcześniej przez kogoś:
1. Kruszymy tablety
2. Do STRZYKAWKI 10ML wkładamy kawałek namoczonej chusteczki
3. Wsypujemy proszek do strzykawki
4. Dodajemy odpowiednią ilość WODY DO INIEKCJI
5. Można zrobić shake z tak napełnionej strzykawki żeby się lepiej rozpuściło
5a Trzymamy palcem dziubek żeby nie kapało
6. Wyciskamy zawartość dużej strzykawki do np. 2ml
7. Reszta wiadoma
PS. Też próbowałem z filtrowaniem przez filterek od szluga i wychodziło mleko
natomiast metodą podaną wyżej wychodzi klarowny, przejrzysty płyn.
zostaje czy przechodzi przez w/w filtr z chusteczek? w sumie pytanie może być banalne jednak czy istnieje z tej strony jakieś niebezpieczeństwo? :huh:
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
Więc o ile nie masz problemów z tolerancją mleczka, to nie masz się czym przejmować obecnością laktozy w produkcie końcowym :D
co ma tyłek jak błyszcząca cielęcina,
Rymować...... dobrze nie rymuje,
bo w głowie jej ino buprenorfina.
Nigdzie nie widziałem na ten temat wzmianki ale mój kumpel ostatnio wyjechał z takim tekstem...
Bunondol
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2407
Suboxon zawiera buprę i naloxon:
http://leki-informacje.pl/lek/epar/1188,suboxone.html
Dziękować serdecznie - wujek duckduckgo pomocny ale ostatnio szwankuje (przynajmniej u mnie)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.