Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Za czasów glistnika również tak działała, ale wypowiedź dotyczyła nowej wersji. Łykam w całości.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 2 / / 0
W Neoazarinie można łatwo przecież oddzielić kodę od tymianku, wystarczy rozgnieść tablety, wrzucić do wody i odsączyć tymianek.

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik jozo1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
Dziś w dwóch aptekach widziałem nową, już dosyć konkurencyjną cenę Neoazariny, a mianowicie 4,69zl. To powinno zastanowić jadaczy antków, a tym bardziej thiokodinowców.
Wszystko co pisze na tym forum jest wytworem mojej wyobraźni.
Mail w profilu.
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
jozo1234 pisze:
W Neoazarinie można łatwo przecież oddzielić kodę od tymianku, wystarczy rozgnieść tablety, wrzucić do wody i odsączyć tymianek.
Czy ktoś to może potwierdzić? Bo również spotkałem się z konkurencyjną ceną i nie wiem czy się skusić...
A po Antkowej kodzie nie zdarzyły mi się jeszcze nigdy żadne problemy gastrologiczne i wolałbym tego nie zmieniać. I przy tym wolę płyn od tabletek, bo gwałtowniej wchodzi.
  • 298 / / 0
Nieprzeczytany post autor: qqq111 »
Babydoll pisze:
I przy tym wolę płyn od tabletek, bo gwałtowniej wchodzi.
To rozpuść tabletki?
  • 201 / 2 / 0
qqq111 pisze:
Babydoll pisze:
I przy tym wolę płyn od tabletek, bo gwałtowniej wchodzi.
To rozpuść tabletki?
Łał, dzięki za błyskotliwą radę. Wiem, że mam rozpuścić. Chodzi o to czy ładnie się to oddziela i czy nie wychodzi jakiś chujowy kisiel albo co.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Oczywiście, ze wyjdzie kisiel. Przecież to nie czysta koda.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Laku1411 »
UWAGA!!!
Tymianek zawiera substancję o nazwie Tymol(to on odpowiada za zapach tymianku), który jest niezwykle szkodliwy!!! Niszczy wątrobę, nerki, serce i mózg, a także może powodować wrzody i nowotwór żołądka. Tak więc radzę uważać z tym braniem Neoazarinu w dużych ilościach!!!
Uwaga! Użytkownik Laku1411 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 2 / 0
Swoją drogą
Thymol has GABAergic activity,[7] via a mechanism of action similar to the anaesthetic propofol (2,6-diisopropylphenol).
Ciekawe czy ilość Tymolu w Neoazarinie ma to wpływ na jakość kodeinowego ujebania.
Jest słabo rozpuszczalny w wodzie, więc gdyby ekstrakcja zachodziła bardziej sprawnie, nie byłoby się czym przejmować.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Raz jeszcze:
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 83#p472383
A propos szkodliwości tymolu.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.