Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
[quote="HappinesSearcher"]
Mam znajomego desperata co sprzedał kompa za 23 złote-brakowało mu do worka baku ]
Co za przychlast wspolczuje , skad takie debile się rodzą :(
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
to się drogie dzieci nazywa uzależnienie od marihuany .
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Ze względu na ćpanie zdarzało mi się kłamać, kraść, sprzedawać wartościowe przedmioty z domu, wałkować jeleni.... i nadal czasem mi się to zdarza. Ogólnie same świństwa <_<
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
ja sprzedałem kilka telefonów jak ciśnienie wzięło górę nad zdrowym rozsądkiem, kłamałem, kradłem, więcej grzechów nie pamiętam :wall:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Idź z Bogiem, synu.
<czyni znak krzyża>
<puk puk>
Następny, proszę.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Kurwa nawet nie chce tych wszystkich rzeczy wymieniać sobie w myślach... Tyle tego było (jest) że szkoda gadać. Pozdrawiam
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Cytaty Agquarx.
nasze osobiste wybory zostały ograniczone bandycko przez siły policyjne kierowane przeciwko własnym obywatelom w wojnie z lekami
Poprostu nie każdy może skorzystać z danego leku :> , znasz inny sposób na ich regulowanie?
(takie ps w środku-
Gdzie wasza zasrana pamięć
heh, 99% ludzi wczoraj na poczcie miało to gdzieś; zresztą każdy chyba się sam oriętuje)
bezgranicznie złej natury Kościoła Katolickiego
Przyznam, że brak jakiejkolwiek regulacji w sprawie oświecenia(hmm, myślę, że zrozumiesz), nawet pomijanie go w życiu członków tego Kościołą uważam za zło :>
(...)zapisanej w KKKK (Katechiźmie Kościoła Katolickiego Kurwa), którego nieomylność potwierdza fałszywy papież
Tu przydałby się cytat, lub przyznajmniej parę zdań potwierdzjących tą tezę :>
O fałszywości papieża(którego?) również wypadałoby coś więcej napisać.

(...)siepacze Wojny Przeciw Narkomanom(...)
Hmmm, o kim mówisz? Rozumiem, że grupach przestępczych?
czyli wielbicielom substancji zmieniających rozumowan
Ehhe, jak osoba uzależniona psychicznie i fizycznie może być wolna? Bezgraniczny dostęp miałby być? Sami by się spora część narkusów wybiła. Albo za działkę albo z przedawkowania. Kto wtedy byłby siepaczem?
Generalnie pisząc Narkomanom piszesz o ludziach chorych, więc tym bardziej sama podważasz ich wolność.
Arbitralnie zabronili oni(dop. siepacze) obrotu na wolnym rynku taką ilością substancji, że stworzyli monstrualny czarny rynek, który dorównuje dochodami dochodom z podatków, o ile ich nie przewyższa
Rynek stworzył się sam, na potrzeby ludzi. Nie gadaj głupot :> Dochody? Czyje z jakimi podatkami, może jakieś zestawienie?
(...)a nie jest w ogóle regulowany na drodze umowy społecznej
Wszelkie niepisane umowy społeczne są poronione, do niczego konkretnego nie dochodzą- poprostu albo zaszczuwają ludzi na siebie albo niszczą jednostki.
otóż oni myślą, że zmieniając nazwę bóstwa ukryją je magicznie przed atakiem sił dobra, życia i prawdziwej miłości czyli ludzi ludzkich (homo homini)
Kogo nazywasz homo homini? Może to i jest proste- przecież można o tym poczytać, ale powiedz jakie jest Twoje stanowisko. W jaki sposób dzielisz ludzkie wybory, potrzeby?
"niewidzialna ręka rynku" reguluje ceny, podwyższając je 10,000 razy ponad godziwe i tak samo reguluje wynagrodzenia członków mafii przez co kupujący się rujnują wydając pieniądze na coś, co powinno kosztować tyle co znaczek pocztowy o ile w ogóle cokolwiek
Niewidzalna ręka- rząd? Grupy przetępcze(czarny rynek) czy ich połączenie?
celowe błędne tłumaczenie wyrazu angielskiego "drug"
A jakiej jest poprawne?
Mają na taką okazję truciznę przyczyn i skutków (brednie), zarodnik śmierci duchowej pod nazwą "wolnej woli" czyli przekonania, że w jakiś sposób istnieją byty oderwane od świata
Faktycznie, KK rozdziela Boga, Jezusa oraz Ducha świętego oraz ludzi jako odzielne byty. Faktycznie mamy zbieżny pogląd- Cały świat jest częścią najwyższego bytu(i jedynego(?) Boga). Jesteśmy częścią jego swiadomości, jego wytworem, lecz jednak jak wygląda w tym nasza wolna wola. Bóg przeliczył(w momencie 0), a raczej wie(gdyż czas nie istnieje) jakie są nasze możliwe ścieżki. Problem tkwi w tym, że nasza wolna wola polega na ciągłym wybieraniu jednej z możliwych opcji które już są w Bogu. Począwszy od naszych narodzin po naszą śmierć.
*NIGDY SIĘ NIE PODDAJE W WALCE PRZECIWKO USTERKOM zwanym współcześnie bugami, a po staremu bogami*
Raczej bożkami ;-)
wyrżną w pień każdego skurwysyna
Dobrze- każdego sukrwysyna z KK, nikogo więcej :>
najpierw spróbuje od dołu czyli przy pomocy wojny termodynamicznej - informacyjnej
Cytujesz przypowieść jakąś? Mnie się zdaje, że wojna informacyjna trwa od wieków(?)
będę opowiadać w snach ludzi całego świata o Królestwie Niedeterministycznego Połączonego Światła
Ciekawe, czy się doczekamy ;]
gdy już wszystko straciło sens i nic nie niesie radości
Radość dzieci szybko się kończy, jak również radość narkomanów.

Ciężko mi dać parę słów od siebie, wiec jak narazie tylko pytam.
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
życie ma być przyjemne i chuj
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 78 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuro Snake »
WildMonkey pisze:
życie ma być przyjemne i chuj
Jesteś satanistą? (nie mylić z pseudo-statanizmem)
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.