najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vixal »
wezcie nie zalamujcie mnie... jamajca to najgorszy shit jaki jest w kofikach... masakra, sprasowany sredniej klasy outdoor, takie jest moje zdanie i innych kustoszy :D aj... jak sobie przypominam to 3 geta jamajki kosztują 7 jurków:P czyli tyle co za get czegos konkretnego. ale osobiscie polecam najbardziej "mexican buddah" naprawde rarytas kosztuje cos okolo 12 za get no i standardowo nyc ,amnesja i jack h. hrhr :D
Uwaga! Użytkownik vixal nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
nie zawsze to co najmocniejsze i najdroższe musi być najlepsze.
Ja wspomniałem o jamaican bo jest właśnie delikatny i subtelny. I jak nic poszerzał zmysły... to było naprawdę coś wyjątkowego.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: FYAH »
Bakałem 5 różnych "jamaican" i 2 dało sie palic. Najlepsza bez 2 zdań jest jamaica z Hoornu. No żadne zioło tak nie euforyzuje, to nie tylko moje zdanie.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: misiek210 »
Afgan. niewiem dokładnie jak to się pisze. Po tej odmianie MI się chciała tak śmiac że omal się nie udusiłem %-D ale spoko ziółko kumpel miał całkiem inne doznania po tym samym ziółku więc niemoge stwierdzic jednoznacznie że ma takie działanie.
Uwaga! Użytkownik misiek210 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Taaa, pewnie kolejny osiedlowy "afgan", który dwa bloki dalej będzie "łajt łidoł", albo "dżok horjor" :/.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 168 / 2 / 0
niech ktoś powie jakie ziółko najbardziej empatyczne? ;-)
  • 1169 / 17 / 0
Mordo ale Holandia po 40, polaczek normalnie. Oczywiście wszystko po 0,8 nie ?
  • 1558 / 18 / 0
Ja najlepiej wspominam amnezję :heart:
  • 152 / 8 / 0
jack h z nl ladnie pachnacy slodkawy zapach smak dobry dzialanie euforyczne przechodzace w stoned
passion1 cytrusowy zapach duze zywiczne boby dzialanie typowy stone jedno z lepszych imo
lowrider cytrusowo anyzkowy sativowy energetic high moze byc
white rusian zapach kadzidelkowaty smak tez dzialanie posrednia aczkolwiek ciekawe i w miare dlugie
hawaj#skunk1 jebiacy skunem z daleka smak miodowy dzialanie posrednie
dalej mi sie pisac juz nie chce
  • 6 / / 0
Amnezja the best of !! Paliłam 3 razy, za pierwszym razem po baciku z 0,6 na 4 osoby wszyscy byli spizgani na maxa :)
A "jak byłam w Holandi ;)" to kupiłam staff, który był biało zielony, jak brałam do łapy topy, to palce mi się błyszczały....jakieś żenione, za wcześnie zebrane czy to jakaś odmianka ?? Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.