Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 95 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
naprawde nie wiesz jak?, wszystko da sie podlaczyc do wszystkiego wystarczy chciec, a dragi przedewszystkim

eee odpierdol sie, na fazie to czesto glupio lacze zdania jeszcze o tej porze, po tak stsym melanzu
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2006 przez Biosone, łącznie zmieniany 1 raz.
...
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Biosone pisze:
naprawde nie wiesz jak?, wszystko da sie podlaczyc do wszystkiego wystarczy chciec, a dragi przedewszystkim

eee odpierdol sie, na fazie to czesto glupio lacze zdania jeszcze o tej porze, po tak stsym melanzu
No luz poprostu w pierwszej chwili tak zrozumiałem Twoje sformułowanie i mi poprawiło to humor. A wiadomo, że na fazie zdarza się pisać nieskładnie i w ogóle... Jak ja na przykład teraz nie wiem czy nie zjebałem czegoś bo jestem po hardcorowej nocce :)

Peace
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
no to ja mam swój beat w mp3 http://s003.wyslijto.pl/?file_id=02592010743525128287 :-) oceńcie. Substancja to dużo tussipectu plus troche piwa;-) już go oddałem w dobre ręce do nagrywki ale w postprodukcji zamierzam zaprosić do kawałka skrzybka:-p
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
jaitylkoja pisze:
skrzybka
kogo?
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Moja jedyna pamiatka po cpaniu to zryty beret(przynajmniej teraz).
Mialem w chuj zdjec po DXM i filmikow(pewnego czasu bardzo czesto sie z kolega nagrywalem zeby pamiatka byla i robilismy sobie foty(niektory byly naprawde przejebane)) ale niestety wszystkie sie skasowaly :-(
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Odgrzebałem dwie pamiatki po salvii divinorum :-)
http://img133.imageshack.us/img133/6038 ... iatzn3.png
http://img165.imageshack.us/img165/632/pastelete1.png

To pierwsze to świat, który odwiedziłem po spaleniu ekstraktu, a to drugie to przestrzeń między świaami zamieszkana przez Pastele, istoty stworzone przez Wiertakcioły (nie mam pojęcia czym są jdne i drugie, to mi w głowie zostało po podróży).
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: EjczUrinator »
wspaniałe te rysunki :)

ja wkrzuciłem dwa nagrania z początku wyprawy (tripa w dowojakim rozumieniu : ) do Owińsk. pod Poznaniem. poszukiwaliśmy zlikwidowanego przez Hitlerowców szpitala psychiatrycznego. byliśmy pod wpływem kaktusa San Pedro i nieco Marihuany (na początek wyprawy). nagrania z początku, jeszszcze w domu i na dworcu.

byliśmy tam od mniej/więcej 23:00 do 5:00. nigdy tam nie wróciliśmy. więc wspomnienia są tylko meskalinowe. w pociągu i przed wyjazdem czytałem "Szpital przemienienia" LEMa który takiej sytuacji dotyczy.

tu dwa dźwiękowe zapisy ( wybór takich którymi moge sie raczje podzielić ; )

WYprawa do owinsk_01 (wszystko w glucie).mp3

WYprawa do owinsk_05 (zagadka - ciut na polnoc).mp3
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: red »
Reaktywuje troche temacik:

http://zwtt.mp3.wp.pl

Nazwa zespolu sugeruje w jakim 'stanie' nagrywane/komponowane byly kawalki :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code :(
  • 1 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »
Hehe moją pamiątkom po dragach jest brzeszczot którym w mojej piwnicy zawsze po dysku (oczywiscie feta była) kroiliśmy cytryny zeby złagodzić skutki fety i zmniejszyc zejscia na nastepny dzien :>
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
Dzieki temu tematowi wlasnie przed chwila odgrzebalem wakacyjne filmiki z melanzy, najczesciej po baku i koksie i az sie lezka w oku zakrecila ;) Co do tworczosci na bani to swego czasu nagralismy amatorsko (magnetofon kasetowy z wbudowanym mikrofonem) kilka kawalkow, gitarka, bongosy i zupelnie freestyle'owy text wymyslany pod wplywem MJ i pillsow :-P Powstal nawet hit ktory krazyl po znajomych pt. 'Geju nie mysl o Milkiwayu', czy 'Rumun i Czechoslowaczka' :-D Niestety kaseta w PL i nie ma jak zripowac na mp3 :-p
Back inna' town
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.