Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 95 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Biosone »
naprawde nie wiesz jak?, wszystko da sie podlaczyc do wszystkiego wystarczy chciec, a dragi przedewszystkim

eee odpierdol sie, na fazie to czesto glupio lacze zdania jeszcze o tej porze, po tak stsym melanzu
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2006 przez Biosone, łącznie zmieniany 1 raz.
...
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
Biosone pisze:
naprawde nie wiesz jak?, wszystko da sie podlaczyc do wszystkiego wystarczy chciec, a dragi przedewszystkim

eee odpierdol sie, na fazie to czesto glupio lacze zdania jeszcze o tej porze, po tak stsym melanzu
No luz poprostu w pierwszej chwili tak zrozumiałem Twoje sformułowanie i mi poprawiło to humor. A wiadomo, że na fazie zdarza się pisać nieskładnie i w ogóle... Jak ja na przykład teraz nie wiem czy nie zjebałem czegoś bo jestem po hardcorowej nocce :)

Peace
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
no to ja mam swój beat w mp3 http://s003.wyslijto.pl/?file_id=02592010743525128287 :-) oceńcie. Substancja to dużo tussipectu plus troche piwa;-) już go oddałem w dobre ręce do nagrywki ale w postprodukcji zamierzam zaprosić do kawałka skrzybka:-p
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
jaitylkoja pisze:
skrzybka
kogo?
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Moja jedyna pamiatka po cpaniu to zryty beret(przynajmniej teraz).
Mialem w chuj zdjec po DXM i filmikow(pewnego czasu bardzo czesto sie z kolega nagrywalem zeby pamiatka byla i robilismy sobie foty(niektory byly naprawde przejebane)) ale niestety wszystkie sie skasowaly :-(
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Odgrzebałem dwie pamiatki po salvii divinorum :-)
http://img133.imageshack.us/img133/6038 ... iatzn3.png
http://img165.imageshack.us/img165/632/pastelete1.png

To pierwsze to świat, który odwiedziłem po spaleniu ekstraktu, a to drugie to przestrzeń między świaami zamieszkana przez Pastele, istoty stworzone przez Wiertakcioły (nie mam pojęcia czym są jdne i drugie, to mi w głowie zostało po podróży).
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: EjczUrinator »
wspaniałe te rysunki :)

ja wkrzuciłem dwa nagrania z początku wyprawy (tripa w dowojakim rozumieniu : ) do Owińsk. pod Poznaniem. poszukiwaliśmy zlikwidowanego przez Hitlerowców szpitala psychiatrycznego. byliśmy pod wpływem kaktusa San Pedro i nieco Marihuany (na początek wyprawy). nagrania z początku, jeszszcze w domu i na dworcu.

byliśmy tam od mniej/więcej 23:00 do 5:00. nigdy tam nie wróciliśmy. więc wspomnienia są tylko meskalinowe. w pociągu i przed wyjazdem czytałem "Szpital przemienienia" LEMa który takiej sytuacji dotyczy.

tu dwa dźwiękowe zapisy ( wybór takich którymi moge sie raczje podzielić ; )

WYprawa do owinsk_01 (wszystko w glucie).mp3

WYprawa do owinsk_05 (zagadka - ciut na polnoc).mp3
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: red »
Reaktywuje troche temacik:

http://zwtt.mp3.wp.pl

Nazwa zespolu sugeruje w jakim 'stanie' nagrywane/komponowane byly kawalki :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code :(
  • 1 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: radoslav47 »
Hehe moją pamiątkom po dragach jest brzeszczot którym w mojej piwnicy zawsze po dysku (oczywiscie feta była) kroiliśmy cytryny zeby złagodzić skutki fety i zmniejszyc zejscia na nastepny dzien :>
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
Dzieki temu tematowi wlasnie przed chwila odgrzebalem wakacyjne filmiki z melanzy, najczesciej po baku i koksie i az sie lezka w oku zakrecila ;) Co do tworczosci na bani to swego czasu nagralismy amatorsko (magnetofon kasetowy z wbudowanym mikrofonem) kilka kawalkow, gitarka, bongosy i zupelnie freestyle'owy text wymyslany pod wplywem MJ i pillsow :-P Powstal nawet hit ktory krazyl po znajomych pt. 'Geju nie mysl o Milkiwayu', czy 'Rumun i Czechoslowaczka' :-D Niestety kaseta w PL i nie ma jak zripowac na mp3 :-p
Back inna' town
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.