Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: good_night »
banshee ja na szczęście pod wpływem picia nie zmienię orientacji seksualnej bo jestem zdecydowanym przeciwnikiem pedałowania. Jeżeli chodzi o moje picie to ostrzej popijam od 2 lat. Zazwyczaj 5-8 browarów dziennie. Niestety nie mogę miec dłuższych ciągów bo sam sie utrzymuje, muszę pracowac i jakiś poziom w pracy muszę trzymac. Aczkolwiek urlopy na żądanie w pracy przytrafiają mi sie częściej niż innym:) Kiedyś piłem zazwyczaj okazyjnie ewentualnie w weekendy. Teraz od dwóch lat pijam prawie codziennie wyłączając przerwy w niepiciu. Kiedyś miałem tak, że na drugi dzień pamiętałem wszystko chobcym nie wiem jak bardzo się najebał. Teraz na drugi dzień ciężko poskładac mi drugą częśc melanżu w całośc. A to, że jeszcze żyje i nie jestem kaleką to zawdzięczam Bogu, który czuwa nade mną jak sie nakurwię. Bill 9 lat temu tanie winko i jazda po nim to było to :-D

Dorzucam Wam 2 filmy. Wałbrzych jak wiadomo miasto b. ubogie, bieda szyby itd:
http://pl.youtube.com/watch?v=QZsr9-4AZbk
http://pl.youtube.com/watch?v=4k6YJN2IRIY

Ps. Dziś mam 5 dzień w trzeźwości.
nie piję, chyba, że alkohol...
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
[quote="good_night"]
Dorzucam Wam 2 filmy. Wałbrzych jak wiadomo miasto b. ubogie, bieda szyby itd]
http://pl.youtube.com/watch?v=_M6dM7ewTSg
Jeszcze to - coby był komplet.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
http://pl.youtube.com/watch?v=QZsr9-4AZbk ten gość z tego filmiku na początku, mówi z takim samym głosem jak kononowicz nie?
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 507 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: PilotTupolewa »
Adam Selene pisze:
good_night pisze:
Dorzucam Wam 2 filmy. Wałbrzych jak wiadomo miasto b. ubogie, bieda szyby itd]
http://pl.youtube.com/watch?v=_M6dM7ewTSg
Jeszcze to - coby był komplet.
Szkoda mi tych ludzi, naprawdę. Nie ułożyło im się w życiu. A biały kamień to zbiorowisko wałbrzyskiego syfu, takich tam spotkać można wielu. Zapici leżą po bramach, żebrzą...
Typek z drugiego filmiku podanego przez good nighta, nie wie co mówi twierdząc że wolałby mieszkać w Świebodzicach. Mogę go zaprosić na swoje podwórko, zmieni zdanie.

Taki mały ot.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 71 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: djdx »
waliłem swego czasu dużo wszelakich narkotyków, a teraz piję przy każdej okazji. Wszyscy dookoła mnie ćpają, a ja siedzę i się z nich śmieję zza kufla. Nie wiem czemu ale śmieszy mnie całe to załatwianie i konspira. Może wyrosłem już z dragów. Jak już to jedynie koda raz na dwa- trzy tygodnie.
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ale chlejesz, więc też jesteś na dnie. Możesz podać rękę kolegom, z których się śmiejesz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 71 / 3 / 0
Nie wiem co dla Ciebie jest dnem, uczę się, pracuję, piję raz na tydzień. Swojego dna już kiedyś dotknąłem i nie chce tam wracać.
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
No to ćpasz etanol raz na tydzień czy przy każdej okazji?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 71 / 3 / 0
obecnie, przy moim trybie życia, "okazja" trafia się mniej- więcej raz na tydzień
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Browary uwielbiam, czasy win mi minęły a nad wódką się zastanawiam. :-D Melanż to melanż bez alkoholu ani rusz. Ostatnio zajebista bania mi się załącza jak wypije kilka browarów i dopale buha. Cud miód i malina.
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.