Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
i jak ogarnę to wszystko w sobie, napisze o najsilniejszej i niesamowicie niszczącej moją głowę (pozytywnie a zarazem negatywnie) fazie mojego życia...po doświadczeniach z lsd, grzybami....i doi....dopiero 3 tygodnie temu WIEDZIAŁAM że przezywam prawdziwą miażdzącą psychodele....
:|:|
Lak(i)er pisze: apropos chemika :-)
nic nieobiecuje, ale chce byc Farmaceutom :P
dzien w dzien 3h ucze sie chemi i bioli zeby na tej jebanej maturze wypasc jak najlepiej i dostac sie gdzies na jakies studia farmaceutyczne
Lak(i)er pisze: oczywiscie wiem ze zanim bede mial dostep do sprzetu to minie duuzo czasu - ale z czasem wszystko przychodzi wiec sie niespiesze ;)
Fasolkaaa pisze: Wiesz ja też miałam szanse zostać lekarzem albo farmaceutą... Ale bioli nienawidzę a teraz cholera żałuję bo bym juz była na 3 roku!!! :#: :nuts:
to nei zaluj bo bys miala 3 lata horroru. masz jedno zycie w gierce, wykorzystaj je w miare przyjemnie.
czeslaw187 pisze: Nie ma chemika bo taka wiedza jest cenna i trzeba sie dlugo uczyc i byc w miare bystrym rzeby tanio i w miare wydajnie i czysto zrobic takie zwiazki jak DOM. Tym bardziej ze to duzo roboty z tym jest chyba ze ma se kase na gotowe polprodukty sa np na KETENie po kilka tys. zl za kilkaset gram
Chemman pisze: Taka wiedza wcale nie jest cenna,jest ona ogólnie dostępna, na rhodium wszystko jest opisane z detalami, wiele artykułów naukowych też otym traktuje. Gdybyście byli ambitniejsi to byście sobie poczytali otym co tam pisze, a nie zadawali tutaj pytań jak co zrobić.
A pozatym osoba nie mająca odpowiedniego przeszkolenia chemicznego lepiej nie zaczyna od syntez dragów, nawet gdyby dostała przepis napisany tak jak dla dzieci w przedszkolu.
Osoby nie mające nic wspólnego z chemią nie powinny się tym wogóle interesować.
lucyper2 pisze:Ann jest terapeutą :-) W instytucji o nazwie Shulginowie jego specjalnością była raczej chemia, a jej terapeutyczne możliwości zastosowania RC.To jego żona chciała się po tym dobrze bawić, a ona chyba nie jest chemikiem.
generalnie to na amazon.com pihkal/tihkal chodza strasznie tanio, nawet z wysylka (wysylka z amazona jest juz niezle tania). Kupcie se, postawcie na polce jako ikone tej kontrkultury :). Te ksiazki maja dwie czesci, tylko ta druga (z syntezami) jest dostepna w necie. Wersja papierowa posiada tez pierwsza - historie i ogolnei fajne :)
jou
japa pisze: mozna zrobic jakas akcje tlumaczaca :-)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).