Janusz Korwin-Mikke kandydat na prezydenta RP
Tylko jad bufo alvarius zawiera 5-MeO- Dmt oraz bufoteninę. Spożycie oralne może zakończyć się zatruciem. Bufoteninę przyjmuje się poprzez palenie. Jad innych ropuch z gatunku bufo zawiera małe ilości bufoteniny i towarzyszą jej inne, toksyczne substancje, tak więc jad naszych rodzimych ropuch nie zda się na nic.
W USA można na czarnym rynku ponoć kupić ropuchy z gatunku bufo alvarius
150$ za dorosłą, ale tylko 275$ za parkę - można by mailowo zagadać żeby wysłali via air post i otworzyć hodowlę.
Skubańce żyją do 15 lat więc można wyhodować wiele małych ropuszątek.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
OT - kto Family Guya ogląda? Był odcinek o ropuchach :D
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
O wysyłce do Polski już nie mówię, przecież to żywe stworzenie będzie się to w paczce ruszało, kumkało i nie wiadomo co jeszcze, o ile wcale przeżyje podróż z USA do Polski bo trochę taka paczka idzie.
Janusz Korwin-Mikke kandydat na prezydenta RP
Tu macie TR z doświadczeń z jadem zawierającym bufoteninę oraz 5-MeO-Dmt
http://www.erowid.org/experiences/subs/ ... enom.shtml
Nie wiem, jak z wysyłką, bo często piszą, że to tylko na ternie USA.
mrx pisze: ale do tego celu są inne zwierzęta.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
A ze stanów nie wyślą. Jeszcze jakby to była Europa. Kurier jakiś czy coś, paczka na szczególnych warunkach, etc. Ale nie przez wielką wodę, nie ma szans.
Podobno bywają na giełdzie w Hamm. Niemcy. Najbliższa 13.03.2010r ;) http://www.terraristikahamm.de/
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.