Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diazepam »
Brałem kiedyś Relke dożylnie ale podawane przez wykwalifikowany personel ;)
I wiem, że działa dużo mocniej i co najważniejsze szybciej niż podanie doustne. Więc czy jeżeli wbije się i wpuszczę trochę krwi to wtedy bez problemowo już mogę zapodać sobie?

A propo jeżeli nie trafie w kabel to co się stanie jeśli sobie wstrzykne? Wydaje mi sie, ze jedynie co moze byc problemem i, że tak powiem ''skutkiem ubocznym'' to sianiaki. Ale i tak zawsze chodze w długim rękawku więc no problem ;)

Co do strzykawek i igieł. Sprzedaja bez problemu.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Nie wiem jak jest z rolkami, ale jak wpuszczasz poza kanał tramadol to zajebiście boli i czujesz że idzie tam gdzie nie trzeba. Ale jak wbijesz się w żyłe, zaciągniesz, jest krew to po prostu nie ruszaj pompką, nie wierć się tylko utrzymaj ją dokładnie w tym samym miejscu. Igła się przecież nie wysunie sama.
  • 289 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: blind ghost »
na mnie 15mg rolek pod jezyk zadzialalo zupelnie inaczej niz polkniete. zero zmuly. o wiele to bylo lepsze niz np 25 polkniete na raz.

@diazepam
wiec moze sprobuj tak? :)
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2007 przez blind ghost, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik blind ghost nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
diazepam pisze:
Brałem kiedyś Relke dożylnie ale podawane przez wykwalifikowany personel ;)
I wiem, że działa dużo mocniej i co najważniejsze szybciej niż podanie doustne. Więc czy jeżeli wbije się i wpuszczę trochę krwi to wtedy bez problemowo już mogę zapodać sobie?

A propo jeżeli nie trafie w kabel to co się stanie jeśli sobie wstrzykne? Wydaje mi sie, ze jedynie co moze byc problemem i, że tak powiem ''skutkiem ubocznym'' to sianiaki. Ale i tak zawsze chodze w długim rękawku więc no problem ;)

Co do strzykawek i igieł. Sprzedaja bez problemu.
Bez sensu sie dla rolek kłuć, jeszcze jak sie nie potrafii. Wtedy pewnie miales mniejsza tolerancje, albo wrazenie, jakie wywarla na tobie iniekcja, spowodowalo placebo (sam mam juz wjazd, jak wszystko szykuje). Nie dziala mocniej na tyle, by sie oplacalo a benzodiazepiny nie maja jakiegos kurwa w pyte wjazdu, by sie kluc i jeszcze jebac z rozpuszczaniem tego, filtrowaniem, odczekiwaniem. Z czyms, to moze i sie by oplacalo, ale i tak jakbym mial do wyboru sie jebac 2 dni z szykowaniem, albo zjesc godzinke wczesniej, to bym zjadl. Igla nie jest zla, ale nadmierne jej uzywanie, to debilizm.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
ja tam dorej rolki w szkle nigdy nie odmowie, niestety mam duza tolerancje na benzo. ale jesli jestem odtruty po benzo i po ok. mc-u walne w kanal 10-20mg rolki to kurwa wjazd jest zajebisty (mowie o oryginalnych szklach, mam za bardzo zajebane baty zeby kluc sie tabletami, pachwina to nie przelewki niestety)...
  • 493 / 15 / 0
Diazepam odpisałem Ci doszło??? jak nie zrobie osobny wątek i opisze to łopatologicznie krok po kroku w końcu.....żebyście sobie mas tabletkowych po kablach nie walili, a poza tym to klony nitro rolki i wogóle benzo rozpuszcza sie tak samo....a podawanie tego samego to słaby kopek nie wrto, ja wale to rzaem z herą i wtedy jet good ,i jeszce amfą nieraz do tego. ale Tobie nie radze jak Ty nigdy sie sam nie kłułeś to nawet tego nie rób.po co???
  • 200 / 7 / 0
Czy ktoś z forumowiczów ładował midazolam iv? Bo mam kilka pytań natury technicznej. Po pierwsze - jaką dawkę przyjąć? Gdzieś czytałem, że 15 mg. Ile wody zastosować do przyrządzania roztworu? No i czy po zalaniu masy tabletkowej wodą wystarczy zamieszać i ściągać do strzykawki czy też całość musi np. postać ze 2h? No i czym faza po midazolamie iv różni się od stanu po pozosatłych benzo?
Nadchodzi majestat - Kapitan Hajduków!
  • 677 / 13 / 0
Proszę aby ktoś też napisał jak jest z Xanaxem (kurwa SR mam)
  • 677 / 13 / 0
Nie, nie wierzę że nikt nie wie jak to zrobić. Nooo... haalo?
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.