Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
malitakatana pisze:
a co sądzicie o buszku z rana na kaca?, próbowaliście? marihuana chamuje odruch wymiotny podobno
Jeden z najlepszych sposobów. Ale i tak nie ma to jak zapić klina od rana ... Tylko, że łatwo wpaść w błędne koło i nagle okazuje się, że się nie trzeźwieje już WCALE ...
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »

a co sądzicie o buszku z rana na kaca?, próbowaliście? marihuana chamuje odruch wymiotny podobno
Pomaga - fizycznie na pewno.
Ja przedwczoraj wypiłem trochę i znów kurwa mam jebanego doła nie wiadomo skąd. Nic nie odpierdoliłem głupiego. Wcale. I tak pomyślałem, że może chmurka pomoże. Niestety nie mam nic, zaraz się wybieram do kumpla na terapię.
Straszny alkohol jest - szatański.
I'm broken.
  • 1169 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
MJ na kaca to podstawa, ja wczoraj zrobiłem na dwóch litr O Zone (taka vódeczka ze środkiem antykacowym) do tego po 250mg dexa i furanko. Zmiotło mnie dość ciekawie, a na drugi dzien czułem się jakby mnie ktoś przeżuł, połknął i po jakimś czasie zwrócił.
Na szczęscie dorwałem się do kawki, odrobinka wysiłku fizycznego i potem buszek i o godz 12 byłem jak nowo narodzony tylko ciutke śpiący ;))
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Ktos to juz pisal, ale ze tylko raz (chyba) to ja tez to zrobie. Na kaca dobre sa benzodiazepiny. Inne dobre sposoby byly juz czesto wymieniane.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Na kaca dobre sa benzodiazepiny.
Na psycho-kaca?

Tak myślę chyba przestać chlać.
I'm broken.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
No tak, fizycznie to raczej niewiele pomoga... Jesli chodzi o psychike, to dzialaja cuda.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: comedienne »
ja ze wzgledu na odwieczne problemy z nudnosciami na kacu [chyba mam jakies jaja z watroba] zawsze mam przygotowana kolo lozka zrobiona smecte zamiast wody :) pomaga rewelacyjnie. Plus ewentualnie ranigast. Potem wystarcza 2 piwka plus zarcie z mcdonalda/pizza/kfc i jestem jak nowonarodzona:)
Uwaga! Użytkownik comedienne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
moim zdaniem najlepsza na kaca jest ostra zupka chińska, trzeba wmusić w siebie i sie popocić przy tym trochę ale pomaga :)
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 3 / 0

Kefir,woda mineralna i jeszcze jakaś szama ostra np. pizza.A najlepiej dnia poprzedniego bełcika walnąć ;-) A no i wiem że tego się nie powinno pić na kacu ale u mnie zawsze zajebiście zimna coca-cola.
Wszystko to dziś rano zrobiłam..i efekt taki, że i tak chewtało mnie do 17... :-/ Ja zawsze muszę tak kaca przechodzić kurwa. Musze spróbować tego motywu z wodą przed spaniem.... ale byłam w takim stanie, że nie myślałam o zapobiegnięciu porannych konsekwencji %-D <_<
  • 321 / 4 / 0
Ja na kacu zawsze muszę cos robić - gdzieś wyjść, posprzątać. Jeśli głowa nie przestaje mnie boleć, to biorę tabletke przeciwbólową i wszystko ok.
Meow.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.