Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Za to z tymi ludzmi strasznie ciężko się dogadać ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
[quote="wisior"]
no tak ale jak sie to swinstwo zostawia to potem zaczyna zdrowie dawac sygnaly ze sie zylo ,,nie tak,, jak trza czyli cpajac.
mi odzywa sie coraz czesciej watroba, stawy i zryta bania.i to mocno zaczyna doskwierac <_< ]

moja znajoma rzuciła białko po 4 latach brania, nie bierze już od roku i dopiero teraz jej się zaczynają kłopoty. ma wrzody, a o zrytej bani już nie wspomnę. laska w minutę potrafi zmienić swój nastrój na odwrotny 8-( siedzi i się cieszy a za chwilę już płacze i się drze nie wiadomo czemu 8-(
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
Inocenta ma sporo racji. A jednocześnie beret tak zryty, że rzuca sie jak pies w studni. Wcale się nie dziwię, ze trudno jej w tym stanie artykułować jasno swoje - rózne takie, powiedzmy - spostrzeżenia.

Lepiej się szybko wyprowadź stamtąd gdzie mieszkasz i to raz, dwa.
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Mi sie pojebalo kilka lat temu po parunastu(!) ostrych waleniach i efekty czuje do dzisiaj...Moze nie tak jak reszcie nalogowych pukaczy ale jednak.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
...to ja sie boje co bedzie zemna pozniej.
dzis mialam juz calkiem chec zeby sie poddac i zacpac albo sobie krzywde zrobic :-( -jutro mam wizyte u psychologa i moze cos wkoncu ruszy bo ja mam juz dosc....i to bardzo dosc
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
innocenta pisze:
chodzi mi o to że , naprawdę potrzeba czasu aby się w to ścierwo wjebać i naprawdę po 2,3 latach można z tego wyjść prawie cało.chodzi mi o to , by pokazać że uzależnionym się jest wtedy jak się nie chce tego a się to robi. chodzi mi o to że to gówno rujnuje całe życie doszczętnie i ryje głowę jak nic innego .
Troche w tym prawdy, nie musiałem tego przerabiać w temacie szuwaksu, ale zgadzam się z tym upokorzeniem i zniewoleniem...
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: matjed »
tak naprawde kazdy kto sprobowal po raz pierwszy amfy juz na poczatku popelnil blad. Ja mialem swoj 1 raz wczoraj i juz wiem,ze nigdy wiecej tym bardziej,ze jeszcze pale MJ...wiekszosc z piszacych na forum jest w wieku szkolnym... zadajcie sobie pytanie co chcecie w zyciu robic? co chcecie osiagnac? pamietajcie,ze z amfa czy innymi narko nie osiagniecie tego... reasumujac, trzeba na "trzezwym" umysle zastanowic sie nad swoim zyciem...
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
..tak tylko jak ktops jest mocno uzalezniony to zazwyczaj nie ma zadnych planow(daleko sieznych)...jedynie to trip za tripem i wszystko wokol tego.(jak zdobyc,za ile i od kogo)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
matjed pisze:
Ja mialem swoj 1 raz wczoraj i juz wiem,ze nigdy wiecej
80% ludzi w tego forum którzy wpieprzyli się w białko mówili to samo co Ty :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lak(i)er »
to sie nazywa uzaleznienie psychiczne, albo raczej "wezme jeszcze raz - w koncu ostatnio niezaszkodzilo"

po pewnym czasie zapomina o przykrych efektach i zostaja tylko w pamieci te pozytywne

(oczywiscie mylic sie moge, bo to tylko teoretycznie wiem ;) )
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.