Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jean Cocteau
no tak ale jak sie to swinstwo zostawia to potem zaczyna zdrowie dawac sygnaly ze sie zylo ,,nie tak,, jak trza czyli cpajac.
mi odzywa sie coraz czesciej watroba, stawy i zryta bania.i to mocno zaczyna doskwierac <_< ]
moja znajoma rzuciła białko po 4 latach brania, nie bierze już od roku i dopiero teraz jej się zaczynają kłopoty. ma wrzody, a o zrytej bani już nie wspomnę. laska w minutę potrafi zmienić swój nastrój na odwrotny 8-( siedzi i się cieszy a za chwilę już płacze i się drze nie wiadomo czemu 8-(
Lepiej się szybko wyprowadź stamtąd gdzie mieszkasz i to raz, dwa.
dzis mialam juz calkiem chec zeby sie poddac i zacpac albo sobie krzywde zrobic :-( -jutro mam wizyte u psychologa i moze cos wkoncu ruszy bo ja mam juz dosc....i to bardzo dosc
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
innocenta pisze: chodzi mi o to że , naprawdę potrzeba czasu aby się w to ścierwo wjebać i naprawdę po 2,3 latach można z tego wyjść prawie cało.chodzi mi o to , by pokazać że uzależnionym się jest wtedy jak się nie chce tego a się to robi. chodzi mi o to że to gówno rujnuje całe życie doszczętnie i ryje głowę jak nic innego .
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
matjed pisze: Ja mialem swoj 1 raz wczoraj i juz wiem,ze nigdy wiecej
po pewnym czasie zapomina o przykrych efektach i zostaja tylko w pamieci te pozytywne
(oczywiscie mylic sie moge, bo to tylko teoretycznie wiem ;) )
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.