Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
zewsząd i znikąd pisze:
A może widziałeś, żeby to egzekwowano? Jeżeli widziałeś, tylko się cieszę.
Osobiscie nie widzialem ale sytuacja identycznie wyglada w Holandii. Jeszcze raz powtarzam ze takie restrykcje gowno daja jesli chodzi o ograniczenie dostepu
zewsząd i znikąd pisze:
1. Innym podziałało, poza tym pozostaje jeszcze słynna gałka... jak ktoś bardzo chce się naćpać, środek się znajdzie. ;)
No wlasnie jednym podzialalo innym nie a legalne lsd podziala na wszystkich. Malo kto byl zadowolony bo stwierdzil ze faza po lsa jest malo zabawowa wiec ze 100% zostaje moze 5% chetnych na kolejne zabawy.
Teraz sobie wyobraz jak by wygladala sytuacja z dostepnym a co za tym idzie dzialajacym kwasem czy innym mocnym psychodelikiem, ktory zajebiscie stymuluje i nadaje sie do swietnej zabawy.
Po galce koles przelezy 3 dni w lozku i tyle ma z fazy, nic mu nie grozi i nic mu sie nie stanie... same brednie...
zewsząd i znikąd pisze:
2. Można dyskutować, czy w ogóle faza po jakimkolwiek psychodeliku nadaje się do dobrej zabawy.
Niektore sa idealne do dobrej zabawy...
zewsząd i znikąd pisze:
Raz jeszcze apeluję o spacerek na wątek z sondą na temat legalizacji psychodelików.
Strasznie sie tam rozpisalas nie podajac zadnych konkretnych argumentow (podobnie jak tutaj) wiec nawet nie chce mi sie tego czytac a tymbardziej odpisywac.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 762 / 6 / 0
rysiu mała prośba: weż już nie politykuj. taktykę polegającą na ciągłym ataku zostaw politykom (np panu lepperowi)
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
[quote="GrupaOlewającaWładzę"]
rysiu mała prośba]

Radze sie cofnac o strone i sprawdzic kto zaatakowal...
Poprostu czekam na jakies konkretne argumenty a narazie widze ciagle to samo.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 762 / 6 / 0
czekasz na argumenty? sam takowe podaj, bo się jakoś wcześniej nie wysilałeś
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 382 / 8 / 0
RysiuRonson pisze:
Poprostu czekam na jakies konkretne argumenty a narazie widze ciagle to samo.
Też cały czas piszesz to samo. Po prostu się w tej kwestii nie zgadzamy, i co? To powód, żeby na nas napadać?
To może od innej strony: co sądzisz o tym, że w Usie za produkcję LSD na wielką skalę jeden gość dostał 30 lat, a drugi dożywocie? Celowo przytaczam tak ostry przykład.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
autentyczny wyrok? grr to w Polsce zabijesz paru ludzi i dostaniesz 2 razy mniej :/ ,ktos powie "produkujac LSD koles tez mogl potencjalnie zabic kogos, jak ten stosowal jego LSD" odpieram, kurde przeciez mozna udusic sie jedzac za duzy kawalek jablka, to moze musimy wprowadzic zakaz jedzenia duzych kesow? cos tu nie gra
  • 382 / 8 / 0
Niestety autentyczny... https://hyperreal.info/drugs/go.to/art/3937
http://hyperreal.info/drugs/go.to/art/3937Daje dwie wersje linku, bo kiedyś zauważyłam, że wersja w bezpiecznymk połączeniu się jakoś źle otwiera...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
Ojciec mi dziś powiedział, że coś wczoraj o "mojej szałwii" mówili w tv. Ktoś to może widział? Podobno w jakimś programie informacyjnym, sam już nie wie na jakim kanale :P Jestem ciekawa co tam nawymyślali.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nidalos »
Niestety nie widziałem, ale nasuwa mi się pytanie - dlaczego odświeżasz wątek, który ma ponad rok?
http://www.youtube.com/watch?v=zbqUvZ1Ja84

[h]
iChuj
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
nidalos pisze:
Niestety nie widziałem, ale nasuwa mi się pytanie - dlaczego odświeżasz wątek, który ma ponad rok?
A co masz za problem ?
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
Zablokowany
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.