4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
toshiro mifune pisze:
nakurwiaj po nosie.

i nie chwal się tak skurwielu %-D
Po bombce 0,5g prawie padłem na twarz.. ja jebe... mocny chÓj :)
No to teraz przerwa.
dawajrowa pisze:
Ten podwójnie modyfikowany mefedron to chuj wie co tak właściwie , jeden ze sklepów sprzedaje to jako legalny 4-MEC
Etylofenidatoshit?
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2011 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 2428 / 90 / 0
Chyba jednak coś innego , bo etylofenidat mają w ofercie ^_^
@down - no nie wiem
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6172 / 434 / 12
To jakaś przeszkoda?
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 174 / / 0
są w ogole jakieś informacje o tym 'podwójnie modyfikowanym' na forum?
  • 1558 / 18 / 0
Chuja, nie ma podwójnie modyfikowanego mefedronu.
  • 174 / / 0
może w laboratoriach już są jakieś zalążki %-D
  • 3449 / 123 / 8
Blefujesz pisze:
Chuja, nie ma podwójnie modyfikowanego mefedronu.
Bo?
Jak dla mnie mogą nazywać to nawet siedmiokrotnie modyfikowanym albo "kapustą wysraną przez psa, dobrze klepiącą!".
Pewnie wjebali na 4 pozycję jakąś nową grupę i tyle. Albo to 4-EEC. Możliwych kombinacji jest wiele. Nie wiem, które z tych związków jakoś tam działają, większość pewnie jest bardzo toksyczna fizycznie i ma słabe działanie ośrodkowe.
  • 6172 / 434 / 12
Jak ktoś to kupi i opisze efekty, to się dowiemy. IMO, może być to etkatynon, pMPPP, etylfenidat, albo jakieś miksy brefedron/bufedron, 3,4-DMMC/alfa-PPP...

• 1558 / 18 / 0
Co mam zrobić sklep z gównem i napisać 'modyfikowany mefedron potrójnie"? Dla mnie substancja nie istnieje dopóki nie jest zidentyfikowana.
  • 6172 / 434 / 12
Nie istnieje tylko wtedy kiedy jej nie ma - sklep to scam. Nazewnictwo to inna sprawa, mefedron to "znana marka", przyciągnie nieobeznanego klienta dużo bardziej, niż nic nie mówiące (przykładowo) pMPPP.

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.