Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2807 / 364 / 0
Witam ponownie mój " roztwór " stoi już 2-dzien mieszany regularnie dzis dodałem wody do niego ( bo nie wiem jak smakowo bedzie z sokiem czy innym płynem) i już dziś będę mógł spróbować? Nie chodzi o I.V tylko tak jak pisał @DexPL poprostu popijać kilka Ml czy trzymać to w ustach jak plaster ? . Byłbym wdzięczny za wskazówki i pokierowanie mnie bo to moja 1 przygoda z fentem w takiej " postaci "
  • 4603 / 2207 / 1
TESTEJ NA bardzo małych objętościach. 0,2 ml max na start. Jak za zauważysz żadnych problemów z alkoholem i fentem możesz wziąć trochę wie ej i ustalić sobie dawkę która zadziała.
  • 2807 / 364 / 0
@DexPL ten roztwór to trzymać chwile w ustach czy normalnie pic ?
  • 4603 / 2207 / 1
Trzymać w ustach. Niech przez śluzówkę wejdzie jak najwięcej, ale też bez przesady. Po kilku minutach połknąć. Mam nadzieję, że matematykę dobrze przeliczyłeś i nie będzie w mililtrze 1 mg fenta?
  • 2807 / 364 / 0
@DexPL spokojnie roztwór zrobiłem tylko niestety piłem go .. dzis zrobie nowy ( dokładniej ) wkońcu człowiek uczy sie na błędach . alkohol az tak dobrze fenta wyciąga ? Ze roztwór może być tak mocny ? Zaraz ide po 2 " setke " tylko to czekanie 2dni ... tak jak pisałeś najpierw odcinam kawałek plastra wrzucam do wódki mocze go w niej 2dni i dodaje wody np ? Wtedy gdy dodam wody ile odczekac ? Czy po dodaniu moge odrazu usta moczyc ?
  • 4603 / 2207 / 1
Napisałem na pw więcej. Co do "moczenia ust", to możesz to spokojnie robić, od razu wypić nie polecam. Śluzówka lepiej wchłania niż żołądek.
  • 7 / 2 / 0
Plastry fentanyl actavis 25mcg
Moje pytanie jak to palić? Posiadam crack pipe
Odciąć kawałek wrzucić do pajpy i grzać czy może jakoś inaczej ?
Nie mogłem znaleźć konkretnych informacji na forum stąd to pytanie
  • 1100 / 273 / 0
post2094453.html#p2094453
post2801364.html#p2801364
tam masz jakieś info, co jakiś czas to wypływa w wątku
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 29 / 0
Pytanie do fentkowych userów:
czy na załączonym obrazku jest fragment plastra i jeśli tak to jakiego(?)

https://gyazo.com/14495cee391f44ac26d08fe6f562af3a
  • 2807 / 364 / 0
@kiper ciężko stwierdzić co to za plaster fenta .. nie masz innego zdj ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.