Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2807 / 364 / 0
Witam ponownie mój " roztwór " stoi już 2-dzien mieszany regularnie dzis dodałem wody do niego ( bo nie wiem jak smakowo bedzie z sokiem czy innym płynem) i już dziś będę mógł spróbować? Nie chodzi o I.V tylko tak jak pisał @DexPL poprostu popijać kilka Ml czy trzymać to w ustach jak plaster ? . Byłbym wdzięczny za wskazówki i pokierowanie mnie bo to moja 1 przygoda z fentem w takiej " postaci "
  • 4603 / 2207 / 1
TESTEJ NA bardzo małych objętościach. 0,2 ml max na start. Jak za zauważysz żadnych problemów z alkoholem i fentem możesz wziąć trochę wie ej i ustalić sobie dawkę która zadziała.
  • 2807 / 364 / 0
@DexPL ten roztwór to trzymać chwile w ustach czy normalnie pic ?
  • 4603 / 2207 / 1
Trzymać w ustach. Niech przez śluzówkę wejdzie jak najwięcej, ale też bez przesady. Po kilku minutach połknąć. Mam nadzieję, że matematykę dobrze przeliczyłeś i nie będzie w mililtrze 1 mg fenta?
  • 2807 / 364 / 0
@DexPL spokojnie roztwór zrobiłem tylko niestety piłem go .. dzis zrobie nowy ( dokładniej ) wkońcu człowiek uczy sie na błędach . alkohol az tak dobrze fenta wyciąga ? Ze roztwór może być tak mocny ? Zaraz ide po 2 " setke " tylko to czekanie 2dni ... tak jak pisałeś najpierw odcinam kawałek plastra wrzucam do wódki mocze go w niej 2dni i dodaje wody np ? Wtedy gdy dodam wody ile odczekac ? Czy po dodaniu moge odrazu usta moczyc ?
  • 4603 / 2207 / 1
Napisałem na pw więcej. Co do "moczenia ust", to możesz to spokojnie robić, od razu wypić nie polecam. Śluzówka lepiej wchłania niż żołądek.
  • 7 / 2 / 0
Plastry fentanyl actavis 25mcg
Moje pytanie jak to palić? Posiadam crack pipe
Odciąć kawałek wrzucić do pajpy i grzać czy może jakoś inaczej ?
Nie mogłem znaleźć konkretnych informacji na forum stąd to pytanie
  • 1100 / 273 / 0
post2094453.html#p2094453
post2801364.html#p2801364
tam masz jakieś info, co jakiś czas to wypływa w wątku
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 29 / 0
Pytanie do fentkowych userów:
czy na załączonym obrazku jest fragment plastra i jeśli tak to jakiego(?)

https://gyazo.com/14495cee391f44ac26d08fe6f562af3a
  • 2807 / 364 / 0
@kiper ciężko stwierdzić co to za plaster fenta .. nie masz innego zdj ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.