4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 350 / 4 / 0
ostatnio mialem do czynienia z dziwnym mefem ,tzn. nie byl to 4-MEC ani nic takiego.
mef ale dziwny ,tzn. po kresce czulem ze oczy zezuja ,nie moglem nic rozczytac na telefonie ,euforia byla (ale to nie to) i takie zamulenie z otumanieniem po tym bylo (wypierdol straszny i nieogar) dziwne.... kiedys tez mialem POL-przyjemnosc walic takiego mefa i nie mam poejcia o co z tym chodzi (kazdy kto to wali tak ma)
  • 114 / / 0
bardzo prawdopodobne że było w nim wiele metyloaminy stąd opisane powyżej działanie
  • 174 / / 0
jesteś pewien, że to nie 4-MEC?
objawy jak dla mnie idealnie pasują, tylko dla większe dawki
cięzko ogarnąć
ale to jednak nie to
  • 1558 / 18 / 0
d4rqu pisze:
blablab pisze:
Wy to porównujecie do kokainy, a dla mnie to nawet czyściutka, porządna amfa jest lepsza od mefa. Kokaina to już inna liga przyjemności. Gusta, guściki.
No z tą amfą to już przesadzasz. Jak gówno za 20zł może być lepsze od mefa? ;-)
Gówno za 20zł może Cie wyjebać lepiej od mefedronu, gusta, guściki. Czystości życzę.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 350 / 4 / 0
Jestem pewien ,ze to nie 4-MEC ,bo wypierdala w dawkach rzedu 130mg (a mec'a zebym poczul potrzebuje 250mg i mec inaczej klepie ja kdla mnie)
  • 984 / 5 / 0
a co powiesz na jasno-żółty drobny kryształ? też syf?
głupio wyszło...
  • 174 / / 0
zapach dość intensywny i średnio przyjemny?
  • 1558 / 18 / 0
toshiro mifune pisze:
a co powiesz na jasno-żółty drobny kryształ? też syf?
Też syf.. ale po tym zaś nie ma takiego strucia, jak po tym gównie papce której nie da się nawet ustawić.

EDIT: Mefedron w lodówce to dobra opcja, czyżnie? Ten właśnie lekko żółty kryształ,
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2011 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 984 / 5 / 0
taki właśnie śmierdzący żółty, działanie wypas. nie jarze co z tą lodówką? hehe że koło ryby leżał?
głupio wyszło...
  • 1558 / 18 / 0
Pachnie tak ciekawie właśnie, działanie zaraz powiem :)

ps. wsadziłem do pojemniczka do połowy wypełnionego sodą oczyszczoną, straciło troszkę wilgoci.
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2011 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.