Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 28 / 1 / 0
15 zł za jedną ampułkę morphini sulfas WZF 20mg/ml ?

scalono - WRB

Hejka,
Jakie ceny naloksanu są na Śląsku ? Np. Naloxonum hydrochloricum WZF

Z góry dzięki za odp. ;)
  • 12701 / 2457 / 0
Ktoś NaloksOnem w ogóle na lewo handluje? : D To tak, jakby esperal na melinach sprzedawali.
  • 1100 / 273 / 0
znam takich, co posiadają, wiec pewnie ktoś sprzedaje. W każdym bądź razie, jak ktoś mocno siedzi w gnoju, to warto mieć, można życie uratować/przypału uniknąć.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 1 / 0
Nom, ciężko z tym ;/ Jaka może być cena tego naloksonu ? Ja nie mam zielonego pojęcia ile to może kosztować, hmm tak w przedziale od 100 - 300 zł za całe opakowanie ?
  • 2897 / 619 / 10
20 listopada 2021jezus_chytrus pisze:
Ktoś NaloksOnem w ogóle na lewo handluje? : D To tak, jakby esperal na melinach sprzedawali.
Ano, da się dostać, sam kiedyś skołowałem dwie ampułki. Jedną oddałem ziomkowi i mu się przydała.
20 listopada 2021Fiery255 pisze:
Hejka,
Jakie ceny naloksanu są na Śląsku ? Np. Naloxonum hydrochloricum WZF

Z góry dzięki za odp. ;)
Raczej żadne, bo to nie jest jakoś ogólnie przyjęte na rynku. Radziłbym szukać np. u organizacji z krajów, w których nalokson można dostać na receptę czy nawet bez niej, np. z UK. Mam na myśli takie organizacje, co zajmują się redukcją szkód i podobną działalnością. Można też celować w naltrekson, który jest w Polsce na receptę. Niektórzy robią z tego psikacze do nosa.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 28 / 1 / 0
A znasz jakieś zagraniczne strony czy tam apteki internetowe, gdzie ten nalokson można zdobyć bez recepty ? :)
  • 1174 / 227 / 23
Midas 15mg, 1 tabs/10/100 za ile?
Czy dobrze myślę, że tabletka midasa powinna być najdroższym benzo przez moc? (Chodzi o przeliczenie np. tabletka midasa 15mg>tabletka klona 2mg)
  • 1 / / 0
16 listopada 2021Fiery255 pisze:
15 zł za jedną ampułkę morphini sulfas WZF 20mg/ml ?
Sorry dopiero zobaczyłem twoje pytanie. Tak dokładnie 15 Zeta za 20mg w szkle, więc te 250-300 które masz za blister tabs czyli 10 tabletek jest jakimś kosmosem
  • 12701 / 2457 / 0
Gdybym miał strzelać, które benzo powinno kosztować najwięcej na czarnym rynku, to też postawiłbym na Midazolam. Głównie dlatego, że bardzo ciężko go zdobyć - stosowany głównie w leczeniu zamkniętym. Ale to też jedno z nielicznych aptecznych benzo, które można ot tak rozpuścić razem z heroiną i walnąć dożylnie.
Dawno dawno temu wyjąłem z aptecznego kosza - był wypełniony po brzegi a na samym szczycie niczym wisienka na torcie chyba z 10 blistrów spiętych gumką recepturką. Dyskretnie schowałem do kieszeni, jak nikt nie patrzył. Spróbowałem 1 tabletki (15 mg) i poza dobrym snem - nic specjalnego. Tylko wtedy byłem jeszcze na redukcji klona więc miałem sporą tolerancję. Wymieniłem resztę na 5 dobrego palenia.
  • 1174 / 227 / 23
@jezus_chytrus
Właśnie ostatnio wpadły mi dwie paki i jakie było moje zdziwienie jak odmówiono mi wymiany i okazało się, że mało kto to kojarzy, a moim zdaniem midas to potwór, szczególnie jak pod językiem się go potrzyma to już w ogóle.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.