najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 236 / 1 / 0
Szukam jakiejś Indyjki, nie automata, mianowicie chodzi mi o to aby odmiana sama z siebie rosła jakiś 1 metr lub 1,5metra, polecacie coś? Czy żeby uzyskać taką niską roślinę muszę po prostu zmniejszyć donice?
Pozdrawiam! ;)
  • 528 / 4 / 0
1-1,5m indoor to wcale nie jest mało !
Po co zmniejszać donice, możesz zrobić krótszego wega lub po prostu troche potrenowac.
  • 236 / 1 / 0
A zapomniałem dodać że na outdoor ;)
  • 1519 / 20 / 0
Wie ktoś co to za odmiany super sativa 77, (Sweet Edi x Cinderella99) x Implosion, oraz (KC33 x Master kush) x implosion? Pytam, bo dostałem jako gratis, i ciekawi mnie co z tego wyrośnie, gruszki na wierzbie czy śliwki na sośnie
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 303 / 1 / 0
Pogoda zachęca do wysadzania na outdoor, nawet już. Długoterminowe prognozy nie przewidują przymrozków ani żadnych ekstremalnych warunków. Co o tym myślicie?
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
No ja wczoraj do ziemi już wrzuciłem ;>
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 303 / 1 / 0
Cześć, mam pytanie o autoflowery. Jak bardzo różnią się wysokością automaty uprawiane outdoor od indoor? Jeśli producent podaje, powiedzmy, 50cm, to tyczy się to zapewne uprawy pod lampą. Przy optymalnych warunkach, ani złych, ani idealnych, ile cm taka roślina osiąga na oucie? Muszę dopasować wysokością poszczególne odmiany do otoczenia, więc dość ważne pytanie. :-)
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Słyszałem że sklep bez przypału.. http://www.f2seeds.fr.pl/lowryder-blueb ... p-328.html ^_^ Ktoś poleca mi lepszą odmiane od tej?
  • 303 / 1 / 0
Co do sklepu - owszem, zamawiałem w tym roku i się nie przejechałem. Ale na nasionach od GGS już tak. Jedno nie ruszyło w ogóle, dwa pozostałe kalekie, nie dały rady pestki zrzucić, miały uszkodzone liścienie. Automaty to były, Diesle, ale breeder w sumie ten sam, więc się zastanów.
  • 8 / / 0
Mam takie pytanie do specjalistów, czy warto wysadzić special kush#1 na poczatku lipca? ;/ roślinki dopiero kiełkują... czy lepiej zastanowić się już tylko nad growboxem? Proszę o odpowiedzi :) Pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).