Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 92 / 16 / 9
Podstępne skurwysyństwo, przy tak długim czasie działania wystarczy brać 3-4 dni z rzędu i jak się przestanie to już stres tak wysoki, że się idzie porzygać...
  • 4894 / 853 / 0
Pomyliłeś watki,zapewne chodzi Ci o flubromazepam. Flubromazolam znam dobrze,dziala mocno,znakomity usypiacz a czas działania krótki. Nie zapomnę jak przecholowalem z a-pihp i by jak najszybciej uporać się z problemem lykanlem 1mg tego 4x0,25mg. Usnąłem jak tylko się zaladowalo i spałem jak zabity,o 5 rano mnie próbowano obudzic bo do roboty zrzucono mnie z łóżka nawet to ponoc cos belkotalem i sie wczolgalem z powrotem. Spałem do 12. A zazylem o 1 w nocy.

Flubromazepam natomiast to chyba najdłużej działające benzo spośród wszystkich, rc jak i aptecznych.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 29 / 0
Mam te pillsy jeszcze sprzed 3 lat (2018 rok), będzie to aktywne?
  • 2 / 1 / 0
To gówno wpakowalo mnie w śpiączkę,polecam
  • 89 / 7 / 0
22 marca 20214noniush pisze:
Mam te pillsy jeszcze sprzed 3 lat (2018 rok), będzie to aktywne?
Zależy jak przechowywałeś. Odpowiednie storage i raczej nie ma odstępstw co do stabilności substancji aktywnej w pillu.
Jeżeli nie leżały w cieple, wilgoci, na świetle to nic im się nie stało bankowo.
  • 5089 / 875 / 0
Dałem kiedyś ziomkom bo coś chcieli do palenia. Jeden mi potem mówił że 2 dni spał.
To benzo to ścisła czołówka.
Dobre na każdą okazję. Nie to co klonazolam zyebany czy flualpra.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 38 / 1 / 0
a jak się ma Flubromazolam do nowego Flubrotizolam ? Widzę, że chłopaki z holandii coś wymyślili i żadnego info nigdzie nie ma...

Jedyne co, to na stronie w opisie produktu podają:
"One FANAX bar is approximately equal in strength to around 2mg of Etizolam so they are double strength compared to the other benzo pellets we offer."

a potem na zapytanie do nich o porownanie FANAXu do clonazolamu dostałem odpowiedz:
"However, we can confirm you that Etizolam is not very potent and also, Etizolam is euphoric while Flubrotizolamn not, so maybe it doesn't make sense to compare them. Hope it helps a bit."

myślałem, że etizolam to taki słabczy clonazolam, a tutaj jednak nie?

Żeby nie było, szukałem w szukajce "Flubrotizolam" ale wyników zero, stąd pisze tutaj.
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.