Flubromazepam natomiast to chyba najdłużej działające benzo spośród wszystkich, rc jak i aptecznych.
22 marca 20214noniush pisze: Mam te pillsy jeszcze sprzed 3 lat (2018 rok), będzie to aktywne?
Jeżeli nie leżały w cieple, wilgoci, na świetle to nic im się nie stało bankowo.
To benzo to ścisła czołówka.
Dobre na każdą okazję. Nie to co klonazolam zyebany czy flualpra.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Jedyne co, to na stronie w opisie produktu podają:
"One FANAX bar is approximately equal in strength to around 2mg of Etizolam so they are double strength compared to the other benzo pellets we offer."
a potem na zapytanie do nich o porownanie FANAXu do clonazolamu dostałem odpowiedz:
"However, we can confirm you that Etizolam is not very potent and also, Etizolam is euphoric while Flubrotizolamn not, so maybe it doesn't make sense to compare them. Hope it helps a bit."
myślałem, że etizolam to taki słabczy clonazolam, a tutaj jednak nie?
Żeby nie było, szukałem w szukajce "Flubrotizolam" ale wyników zero, stąd pisze tutaj.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.