Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3964 / 150 / 0
london5 pisze:
6 naćpanych grzybami kolesi, 1 w nocy na stadionie. Nagle dzwoni telefon do kogoś. Typ odbiera i próbuje rozmawiać
- Haloo są grzyby ??
Do dzisiaj nie wiem kto to dzwonił i czy chciał grzyby.
u mnie kiedys, 4 zgrzybionych typa idzie do dilca po ziolo. jeden do drugiego "ale ty do niego wejdz bo ja mu wisze siano, a jakby pytal dlaczego mu jeszcze nie oddalem to powiedz, ze leze w szpitalu ze zlamanym, eee....."

chwila ciszy i trzeci ziomek rzuca "grzybem!"

:cheesy:
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013 przez eso, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
"No i musisz mi jeszcze dymem takie echo robić!?"

poklejeni...
Uwaga! Użytkownik bucoC nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Lepsza gorszość jest gorsza od gorszej lepszości - mj
Na trzeźwo nie da się tej wypowiedzi zrozumieć %-D
  • 205 / 2 / 0
"To brzmi jak katachetki napierdalające się młotami pneumatycznymi!" - mj
Uwaga! Użytkownik McKirko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Kox3m »
''Zajebalem sie, ale nie tak mocno ,troche poczulem na banii '' :D THC
Życie jest po to , by z niego korzystac , ale korzystaj z glowa !!
  • 175 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: mordofil »
Pierwszy raz na DXM (210 mg):
JOPAL KOPAL KOPKAKAK

Ale jak se zrobię kopa to mnie kolega mięso?
  • 7 / / 0
"O strach na wróble. Widzisz? Bo tu jest dużo zajęcy w ogóle. Pewnie na nie ten strach na wróble."
"Ej dogodzić rymuje się z rodzić."
"Mam mokry pęcherz."
"Nie możemy parkować na miejscu dla niepełnosprytnych."
"Dlaczego nam jah ucieka?
"Ja bardzo nie lubię Cyganów, ale niektóre Cygany to są miłe i spoko."
"Nie chciałabym być takim ślimaczkiem, co gubi swój domek."
"Jak się uszy myje kompotem to tak jest."
(podczas przeglądania sklepu internetowego z chłopakiem) "Patrze na szpilki, bluzki i spodnie, i ja tam widzę różne kształty, bardzo dziwne, ostatnio wiertarkę na przykład widziałem."
"Mamy takie źrenice, że aż rozrywają nam tęczówki."
"Weź ludzi, którzy się tak dziwnie patrzą nam w oczy, bo jeszcze wypatrzą krwinki."
"Nie podoba mi się, że mój papieros najpierw się spalił do końca, a teraz się okazuje, że dopiero się rozpalił."
Uwaga! Użytkownik givemehappypill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Jakies tabsy uspokajajace
"ziemianinie humanoidalny człekocz... Czł... Czkałtny"
  • 1628 / 198 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: artur019 »
Z dziewczyną po 25C-NBOMe:

-Kuuurde nooo, nie mamy dżemu.
-No bo nie ma dżemu bez ognia.
-CO

:retarded: :retarded: :retarded: :retarded: :retarded:
  • 657 / 8 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
czarnoksiężyce nożyce księżyce
małzoleum king konga
mauzoleum fenixa
kocur burczymucha
kałowe tabernakulum
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.