london5 pisze:6 naćpanych grzybami kolesi, 1 w nocy na stadionie. Nagle dzwoni telefon do kogoś. Typ odbiera i próbuje rozmawiać
- Haloo są grzyby ??
Do dzisiaj nie wiem kto to dzwonił i czy chciał grzyby.
chwila ciszy i trzeci ziomek rzuca "grzybem!"
:cheesy:
poklejeni...
"Ej dogodzić rymuje się z rodzić."
"Mam mokry pęcherz."
"Nie możemy parkować na miejscu dla niepełnosprytnych."
"Dlaczego nam jah ucieka?
"Ja bardzo nie lubię Cyganów, ale niektóre Cygany to są miłe i spoko."
"Nie chciałabym być takim ślimaczkiem, co gubi swój domek."
"Jak się uszy myje kompotem to tak jest."
(podczas przeglądania sklepu internetowego z chłopakiem) "Patrze na szpilki, bluzki i spodnie, i ja tam widzę różne kształty, bardzo dziwne, ostatnio wiertarkę na przykład widziałem."
"Mamy takie źrenice, że aż rozrywają nam tęczówki."
"Weź ludzi, którzy się tak dziwnie patrzą nam w oczy, bo jeszcze wypatrzą krwinki."
"Nie podoba mi się, że mój papieros najpierw się spalił do końca, a teraz się okazuje, że dopiero się rozpalił."
"ziemianinie humanoidalny człekocz... Czł... Czkałtny"
małzoleum king konga
mauzoleum fenixa
kocur burczymucha
kałowe tabernakulum
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.